directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Falcó retreu que CiU accepti el suport de PxC al Vendrell mentre se'l critica per no obstaculitzar Albiol

Respectarà la llista més votada a Badalona en lloc de pactar amb PSC i ICV

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha lamentat aquest dimarts que membres de CDC critiquin la seva decisió de no pactar amb PSC i ICV i permetre així que el candidat del PP, Xavier Garcia-Albiol, sigui el pròxim alcalde de Badalona; però, en canvi, no mostrin la mateixa actitud amb el suport que pot rebre CDC per part de Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell. 'Els meus companys de partit, alguns amics, s'oposen a la meva decisió però no diuen res de la barbaritat que vol fer CDC a El Vendrell', ha assegurat aquest dimarts al matí Falcó en una piulada al Twitter.
badalona, ferran falcó, jordi serra, psc, ciu
Comparteix
   


Etiquetes
En les darreres eleccions a Badalona, el PP va ser la força més votada i va obtenir un total d'11 regidors, seguit del PSC, amb 9; CiU, amb 4 i ICV-EUiA, amb 3. D'aquesta manera, Falcó ha seguit les directrius de la direcció nacional del partit que va demanar que es respectés la llista més votada.

D'altra banda, al Vendrell, el PSC va obtenir 7 regidors, CiU 6, Plataforma per Catalunya (PxC) 5, el Partit Popular 2 i ERC en va aconseguir 1. El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, va assegurar que s'acceptarien els vots de PxC com a excepció al Vendrell. Amb aquest panorama on 'hi ha forces molt igualades' i on CiU 'vol governar', els nacionalistes asseguren que si, tal com ja han anunciat, PxC vota perquè el candidat convergent governi, els nacionalistes ostentaran l'alcaldia.

Tot i això, ja va advertir que se seguirà estrictament la directriu de la cúpula de no governar amb el partit de Josep Anglada. 'Una cosa són les votacions del dia 11 i altra amb qui governem i portem a terme el nostre projecte', ha explicat Pujol.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Ca l'Enric fletxa Girona
7 de juny de 2011, 16.07 h

"1" va bé que deixis clar quin és el teu nivell d'ètica política...Però que dic, ètica política un talibà de CiU? però si la gent de CiU no te ètica.
Sembla que el dit amor que dius que te ERC pel PSC és directament proporcional a l'amor que te CiU pel PP o de pactar amb qui sigui per aconseguir manar que al cap de vall és l'ùnica fita que te CiU per tal d'anar omplint-se les butxaques de la manera que sigui, ara governant, ara via Millet o a base de decretazos.. és evident que n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de juny de 2011, 14.22 h

I qué pot fer CiU?...prohibir-los que els donin el vot?...votar en contra seu?.

Si és que!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.