directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol mirarà de convèncer CiU de Tarragona perquè respecti la llista més votada i deixi governar el PSC

El secretari general adjunt de CDC compareixerà aquest vespre davant l'agrupació local del partit

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, es reunirà aquest vespre amb l'executiva de CiU a Tarragona per abordar les discrepàncies sobre el futur govern de la ciutat. Es tracta d'una assemblea ordinària que s'iniciarà a les nou a la seu de CDC on Pujol assistirà acompanyat del responsable de política municipal de CDC, Lluís Corominas. Les desavinences entre l'executiva local i nacional s'han fet paleses aquest dimarts quan la candidata de CiU, Victòria Forns, ha prioritzat un pacte amb els populars que desbancaria Josep Fèlix Ballesteros. En canvi, la directriu general de la direcció nacional del partit és que es respectin les llistes més votades, que en el cas de Tarragona és la socialista.

Comparteix
   


Etiquetes
Fonts de l'executiva de CiU a Tarragona han explicat a l'ACN que entre els membres de l'agrupació local hi ha una ampli consens per tal de pactar amb el PP i evitar així un govern en minoria encapçalat per l'alcalde i candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros.

Segons fonts del partit nacional, es tracta d'una assemblea que ja estava prevista i que s'emmarca en la ronda d'assemblees que es fan arreu del territori per abordar les negociacions dels pactes postelectorals abans que es constitueixin els ajuntaments el pròxim dissabte 11 de juny.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pantinet fletxa Les Escaldes
8 de juny de 2011, 14.54 h

Oriol, deixa als tarragonins que fassin el que els ROTA. No varem quedar que de sucusals res de res? Cuidet de Barcelona que prou feina tens. I si tota aquesta comedia es per aprobar els presopostos, es que no son tant bons. Oriol, no remenis l'olla dels altres mentre la teva es crema. O vols més clar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
svh fletxa svh
7 de juny de 2011, 23.02 h

Tant d epoder té CIU de Sant Vicenç que pot desobeir les directrius de la direcció dels partit? No entenc com no veuen que això no agrada als seus votants i els passarà factura. CIU ha perdut la seva credibilitat. Cap dirigent ha parlat de Sant Vicenç Vicenç perquè no poden justificar l'injustificable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de juny de 2011, 17.29 h

Ho trobo molt bé Sr. Pujol. Però a tot arreu, no només a les ciutats importants. A Sant Vicenç dels Horts estan a punt de pactar un tripartit. Si la direcció de CIU no far obeir les consignes no serem coherents amb el que sempre hem criticat que va fer el tripartit amb el Sr. Artur Mas. No podem donar una imatge de desunió. Cal respectar la llista més votada. O no ens hagués agradat que ho haguessin fet amb nosaltres? Espero que no ens decebin i poder tornar a votar al partit que sempre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.