directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El convergent Benet Jané vol l'alcaldia del Vendrell malgrat impliqui acceptar el suport de la PxC

CiU no respectaria que la llista més votada (PSC) aconseguís la batllia i li seria igual aconseguir-la amb els vots del partit xenòfob o 'd'altres grups'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Benet Jané, alcalde en funcions i candidat per CiU al Vendrell, ha assegurat que aspira a repetir a l'alcaldia del municipi sigui 'amb els vots de PxC o d'altres grups'. En declaracions a RAC1, Jané ha reconegut la seva predisposició a arrabassar l'alcaldia a Martí Carnicer (PSC) malgrat haver estat la força més votada el 22M (va obtenir 7 regidors mentre que els convergents 6 i Plataforma 5). I és que August Armengol (PxC) ja li va avançar que estava disposat votar-lo a l'hora d'investir-lo alcalde sense demanar-li res a canvi, només per evitar un govern municipal socialista. Segons ha argumentat, disposa del consentiment de la direcció nacional de CiU per fer 'el més convinent per al meu municipi' i ha negat que accedir el poder gràcies a PxC no suposaria 'tacar l'alcaldia'.

Comparteix
   


Etiquetes
'M'agradaria ser alcalde i continuar la feina que he fet fins ara amb els vots de PxC o dels altres grups', ha assegurat Jané quan ha estat preguntat si li agradaria repetir com a batlle comptant amb els vots de la formació xenòfoba, que va aconseguir cinc regidors en els comicis del passat 22 de maig. De moment, ja ha descartat de ple votar en blanc en la sessió d'investidura de l'alcalde, el pròxim dissabte, per evitar ser elegit amb els vots de PxC, com va fer en l'últim mandat.

El candidat convergent assegura que, per materialitzar un pacte, la direcció nacional del partit no li ha imposat cap limitació a l'hora d'arribar acords amb altres formacions. 'El partit m'ha dit que faci el més convinent pel meu municipi', ha precisat. Creu, però, que un pacte amb els ultres requeriria haver de donar a la ciutadania 'totes les explicacions i arguments perquè es pogués entendre', conscient que podria tractar-se d'una decisió altament impopular.

Jané considera que tot i tenir un 'discurs dur' i 'molt radical', dins de la formació de PxC 'hi ha algú que es podria catalogar de xenòfob però no crec que tots ho siguin', en referència als representants electes del partit, en aquest mateix sentit, considera que 'potser hi ha algú de l'ultradreta' dins d'aquest partit.

Amb tot, el candidat convergent creu que la fórmula 'més prudent, el millor' per al municipi passaria per constituir un govern d'unitat amb els 21 regidors. 'Si no és així, ja veurem. Parlem amb tots els grups', ha certificat. Tot i que no descarta que el candidat socialista, Martí Carnicer, pugui arribar a ser alcalde, se li fa 'difícil' pensar que el candidat de PxC, August Armengol, pugui arribar-hi.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
8 de juny de 2011, 10.53 h

#2 Això ens ho ha ensenyat de fer ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
mario fletxa bcn
8 de juny de 2011, 10.12 h

Uf ! això fa pudor nois , no anem bé , vinga voler destruir Esquerra i així anem, potser que obrim els ulls companys


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Karme fletxa Alt Penedès
8 de juny de 2011, 08.13 h

Que pot ser el sou d'Alcalde es mes elevat?. Tot per la pela oi?. Vergonyós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pep fletxa el vendrell
7 de juny de 2011, 23.33 h

Si Benet Jané accepta els vots de Plataforma hem tocat fons. No es podrá caure mes baix per acceptar els vots de uns ex-falangistes que han recollit el vot de molts que no saben qui son ni que volen.

Si Ciu accepta vol dir que hi han interessos ocults superiors a exercir la democracia junt amb els democrates.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.