directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Generalitat durà la propaganda de la PxC als tribunals per dir-hi 'falsedats'

Per contra, no denunciarà la que el PP de Badalona va difondre sobre la immigració

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'S'ha donat la indicació que els serveis jurídics de la Generalitat es personin davant els tribunals del país per demandar Plataforma per Catalunya (PxC) per difondre fonamentalment una informació que és senzillament falsa'. Amb aquestes paraules el portaveu del Govern, Francesc Homs, ha explicat que en la reunió del Consell Executiu s'ha analitzat la propaganda de PxC i que el Govern ha pres la decisió de denunciar el partit d'acord amb el que la fiscalia ha indicat i el propi coneixement de les regles del joc. Sobre la propaganda del PP de Badalona ha avançat que no l'analitzaran malgrat el seu candidat està sent investigat per la fiscalia i un jutjat de Badalona.
Josep Anglada, pxc, plataforma per catalunya
Comparteix
   


Etiquetes
Homs ha explicat que a la propaganda del partit de Josep Anglada s'explicaven 'falsedats' respecte el Pla Nacional d'Immigració, 'els diners que es destinaven a immigrants i feia una ficció de mal gust i que va en contra de la normativa quan s'explicava que rebien talons a nom de persones d'origen immigrant que mai s'han rebut en aquestes quanties.

En canvi, ha dit que els serveis jurídics de la Generalitat no analitzaran la propaganda electoral del PP de Badalona, tot i que el candidat del PP, Xavier Garcia Albiol, està sent investigat per la fiscalia i un jutjat de Badalona. Homs ha considerat que 'no hi veuen els indicis clars i evidents de la propaganda distribuïda per Plataforma per Catalunya on es diuen falsedats'. Ha manifestat que la posició del Govern s'ha de fonamentar en fets contrastables i no amb aproximacions de caràcter més ideològic i més parcials.

Ha reiterat que el Govern ha separat la negociació dels pressupostos amb els pactes municipals i ha dit que no s'ha de barrejar una cosa amb l'altra. El portaveu del Govern ha defensat el criteri en general de la llista més votada i creu que és adequat 'perquè la història ha anat com ha anat aquests últims anys'.

Homs fuig d'estudi

Preguntat per si era contradictori que es denunciés a Plataforma per Catalunya i després CiU aconseguís alcaldies gràcies als vots de PxC, Homs ha afirmat que els grups de CiU al Vendrell i a Salt no faran alcalde a ningú de PxC i ha apuntat que fins on sap 'en el cas de El Vendrell la proposta de CiU és votar-se a ells mateixos'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
No fotis ??? fletxa Casa meva
8 de juny de 2011, 11.05 h

#5 De fet, PxC l'únic argument electoral que els ha donat rèdit és aquest, el de l'immigració, sinó seria simplement un partit feixista com qualsevol altre de la seva subespècie. Tanmateix, hi han hagut de posar-hi el "Catalunya" al nom, perquè si no dubto que a Osona els votés la gent que els ha votat.

Tanmateix, Fuerza Nueva, Falange, etc ... sempre han defensat el mateix que l'Anglada. A part, cal recordar els origens de l'Anglada i que el que ha fet els darrers anys és un "remake"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
8 de juny de 2011, 10.52 h

No perdeu el temps en anar en contra de PxC, dons aquesta formació ha recollit el que la majoria de catalans pensa i comenta, el que passa que els altres partits tenen por i no son capaços de dir-ho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
No fotis ??? fletxa Casa meva
8 de juny de 2011, 09.34 h

#2 Perdò ??? M'he perdut ... Que vol dir això de que el PP és un partit del sistema i PxC, no ???

Que jo sapiga són dos partits que estan inscrits en el registre oficial de partits politics i que es presenten a les diverses convocatòries d'eleccions i que treuen representants o no, i res mes.

Que passa doncs ? Que si el discurs xenofob ve de l'Anglada és feixista i reprobable i si ve d'en Garcia Albiol és que expressa la voluntat del poble ?

Aquest discurset de neofeixista-modernillo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ivan fletxa Avinyó
8 de juny de 2011, 09.24 h

Sí, la propaganda de la Plataforma als tribunals, però si s'hi ha de pactar, es pacta igual, aquí no hi ha escrúpols que valguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Fernberg fletxa Santa Coloma de Gramenet
8 de juny de 2011, 08.43 h

La contradicció només és aparent: el PP és un partit del sistema i PxC no ho és, encara que les seves propagandes electorals siguin idèntiques.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Matilde fletxa Mollerussa
8 de juny de 2011, 07.59 h

Espero que faci el mateix amb el PP per la seva propaganda a Badalona i a d'altres llocs on la diferència amb el partit xenòfob era imperceptible!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.