directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Esquerra reclama que la devolució express de Renfe s’apliqui a tota la xarxa ferroviària catalana

Fins ara el retorn del bitllet en cas de demora només s'aplica a les rodalies de Barcelona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Els diputats d’Esquerra per Girona -Joan Puig i Laia Cañigueral-, per Lleida -Jordi Ramon- i per Tarragona -Josep Andreu- i el President del Grup parlamentari Agustí Cerdà, han registrat al Parlament espanyol una iniciativa parlamentària en què reclamen al ministeri de Foment que faci extensiva la devolució express del preu del bitllet a tota la xarxa ferroviària catalana i no només a les rodalies de Barcelona.
tunel tren renfe ferrocarrils la seu la pobla
El túnel entre la Pobla i la Seu tindria uns 20 quilòmetres

Comparteix
   


Etiquetes
Pels diputats, "després dels darrers episodis de retards i de l’admissió per part de RENFE que el sistema viari de rodalies no es correspon amb un país del primer món, ara és hora de deixar ben clar que les línies a les comarques de Girona, Lleida i Tarragona, a més de les de l’interior de Barcelona com la Vic-Ripoll-Puigcerdà, també acostumen a ocasionar moltíssims maldecaps als usuaris i, per tant, mereixen tenir la possibilitat d’acollir-se a la denominada devolució express".

Els diputats independentistes troben una mesura "de justícia i necessitat que es retorni l’import del bitllet als viatgers que pateixen un retard superior al quart d’hora". És per això que els representants d’Esquerra a Madrid consideren aquesta devolució express que s’ha començat a implantar a l’àrea de Barcelona s’ha de fer extensiva a la resta del territori perquè sempre que hi hagi retards superiors al quart d’hora els usuaris puguin exigir la devolució de l’import del bitllet.

En el transcurs d’aquests dies, el portaveu d’Esquerra en matèria d’infrastructures i diputat per Tarragona, Josep Andreu, pensa fer arribar personalment la demanda a la titular espanyola de Foment i al Secretari d’Estat d’Infraestructures per tal que es pugui fer efectiva en el menor espai de temps possible.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.