directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els olotins protesten contra la visita del príncep a la ciutat per entregar el premi "Garrotxí de l'Any"

No entenen que entregui el premi una persona que "no ha fet cap mèrit per la ciutat"

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Diverses entitats populars d'Olot han convocat, per al pròxim dijous 28 de juny, una cercavila de protesta contra la visita que el Príncep Felip farà a la comarca de la Garrotxa per fer entrega del premi 'El Garrotxí de l'Any'. L'acte de protesta començarà a la plaça Rector Ferrer i arribarà fins la Plaça de Braus, on tindrà lloc una botifarrada popular i un concert oberts a tothom.
príncep olot
El cartell anunciant el cercavila contra la presència del Príncep / ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Jordi Gasulla, portaveu de les diferents entitats convocants de la cercavila de protesta contra la visita del Príncep Felip a la ciutat d'Olot, prevista per al pròxim dijous 28 de juny, ha manifestat que l'acte és una manera de mostrar el seu desacord amb el fet que sigui una persona que 'no ha fet cap mèrit per la ciutat' qui faci entrega dels premis 'El Garrotxí de l'Any'.

'Considerem que hem de protestar festivament, i d'una manera lúdica i alegre, en contra la monarquia i a favor de la República', ha afegit el portaveu de les entitats.

Els manifestants sortiran de la plaça Rector Ferrer, al davant de l'Església de Sant Esteve, i continuaran pel Firalet fins arribar a la plaça de Braus, on s'ha organitzat una botifarrada oberta a tothom qui vulgui afegir-se a la protesta. Després de la botifarrada hi haurà un concert amb 'Josep Maria Cantimplora'.

Les entitats organitzadores són: els Maulets, el Jovent Independentista Revolucionari, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, ERC d'Olot, Alternativa per la Garrotxa (ApG), i Estelada 2014.

Segons ha explicat Gasulla, l'entitat Sobirania i Progrés, també ha donat suport públic a la protesta, tot i que no podrà assistir a l'acte de dijous.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jo fletxa BCN
26 de juny de 2007, 10.38 h

Ja ho veureu Olotins i Olotines com el Príncep és molt "campechano", quedereu encantats amb la seva visita... llàstima que li paguem nosaltres totes les activitats, vicis i capricis, que no l´hem triat ni el podem fer fora... però això són "cosetes secundàries" :-)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Núria fletxa tossa
26 de juny de 2007, 10.28 h

La última botifarrada amb concert que vaig assistir he de dir que el pa era candeal(que era tipus andalus) i que es sucava amb tomate orlando de llauna,es una metafora del que esta passant a erc,que estan perdent origens!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.