directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya demana eliminar la 'burocràcia innecessària' de la Directiva europea

Asseguren que totes les al·legacions són raonables i que s'aprovin depèn 'únicament de la voluntat política'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Federació de Diables i Dimonis de Catalunya conjuntament amb altres federacions i agrupacions del món del foc han acordat en una trobada a Valls demanar que se 'suavitzin' les restriccions que la Directiva Europea del Foc aplicarà als actes festius amb material pirotècnic. Per aquest motiu, ha aprovat per unanimitat un conjunt de dotze al·legacions a la transposició feta per Ministeri d'Indústria sobre aquesta Directiva Europea. Entre les principals al·legacions, destaca la d'exigir una autorització escrita de tots els assistents o bé, la gestió de permisos burocràtics al delegat del govern de l'Estat per dur a terme les representacions dels diables i de les bèsties de foc.

Comparteix
   

El president de la Federació de Diables de Catalunya, Pep Enric Martí, ha afirmat que totes les al·legacions presentades són 'factibles, raonables i és únicament una voluntat política que s'acceptin'. Al mateix temps ha detallat que totes les restriccions que es demanen a nivell europeu l'únic que comporten és una 'burocràcia innecessària i que dificulta la bona gestió de l'activitat lúdica i festiva'.

Segons han destacat des de l'organització, el món del foc és conscient de què 'està en joc el seu futur i que s'està entrant' en el moment 'més decisiu' de les negociacions. Aquesta propera setmana es disposarà d'un document del Departament de Cultura que han treballat conjuntament amb les federacions del món del foc, els municipis, diputacions i diferents departament de la Generalitat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.