directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 16:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal obre la porta a un segon congrés del PSC preveient una tercera patacada a les espanyoles

El cap de l'oposició considera que un vot a favor de la moció pel fons de competitivitat no hagués canviat 'la davallada' electoral

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha advertit en una entrevista a Catalunya Ràdio que si la patacada a les properes eleccions espanyoles és gran s'haurà de fer un segon congres del partit 'inevitablement'. 'Si fem aquest congrés i algú s'equivoca i es pensa que és la solució, que no s'esveri ningú abans d'hora, però si encara estem en el cicle depressiu potser haurem de fer correccions sobre la marxa després', ha assegurat un Nadal que també s'ha mostrat convençut que una votació contraria al PSOE en la moció presentada al congrés pel fons de competitivitat no hagués canviat 'la davallada' electoral dels socialistes malgrat que els hagués permès 'viure més tranquils'.

Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a Catalunya Ràdio, el president del grup parlamentari socialista, Joaquim Nadal, ha obert la porta a un segon congres del PSC si la patacada a les eleccions espanyoles és gran. 'Encara que fos un congres molt tancat potser haurem d'anar a un altre congres si la patacada a les legislatives es molt gran', ha assegurat.

Nadal ha expressat que intentaran que els comicis siguin l'inici de la remuntada però que si el 'cicle depressiu' del partit es manté 'potser' serà necessari un segon congrés.

Tanmateix l'exconseller ha valorat que un vot contrari al PSOE en la moció pel fons de competitivitat no hagués canviat la davallada electoral patida pel partit a les passades eleccions.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
9 de juny de 2011, 14.51 h

La proba de que el PSC ha de sortir del PSOE i vetllar primer per els interessos nacionals son les declaracions del Sr Nadal amb la seva valoracio que un vot contrari al PSOE en la mocio del fons de competitivitat no hagues camviat la devallada electoral: aquest descoconexement de la realitat del Pais en fa pensar que els Nadal, Montilla, Chacon, Zaragoza i companya viuen en un mon tancat (es adir als nubols) i lo que conve al PSC es cambiar tota aquesta colla de enquistats i possar al front de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de juny de 2011, 11.02 h

#1 Per no parlar de la variant de la vall de St. Daniel a Girona, quant tothom demanaba evitar el trinxament d'aquesta vall i aprofitar l'autopista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de juny de 2011, 09.35 h

Un altre, ara vol salvar el PSC-PSOE, quan tot el que ha fet ha estat ensorrar-lo.
Nadal perquè no desapareixes? Faries un gran servei a Catalinya i als catalans.
Els socialistes que han traït el seu país i que han col.laborat a la situació actual, es retiren, per què no ho fas tú? No has defensat encara prou els teus interessos particulars.....? Ets tu oi el que va fer el túnel de Bracons espatllan el projecte aprovat, i ara no hi poden passar camions? No ho trobariem enlloc que una obr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.