directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 12:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PxC acusa CiU del Vendrell d'utilitzar-la per forçar un pacte amb el PSC i li retira el suport en la investidura

Creuen que els convergents han forçat els socialistes 'fins al límit' per aconseguir dos anys d'alcaldia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Turbulències negociadores als ajuntaments, a dos dies de la constitució dels nous consistoris. Plataforma per Catalunya del Vendrell, que havia anunciat que votaria a favor del candidat de Convergència i Unió, Benet Jané, assegura ara a través d'un comunicat que finalment optarà pel seu propi candidat, August Armengol. Ho fa perquè considera que CiU ha utilitzat la intenció de vot dels cinc regidors de PxC per pressionar 'fins al límit' el cap de la llista del PSC, Martí Carnicer, i aconseguir dos anys d'alcaldia, un fet que, d'altra manera, 'mai' haurien aconseguit.
plataforma per catalunya, el vendrell
Comparteix
   


Etiquetes
El comunicat de PxC arriba després que aquest dimecres al vespre tant Carnicer com Jané hagin comparegut en sengles rodes de premsa, un fet que per als membres del partit xenòfob 'confirma definitivament' que al Vendrell hi haurà 'sociovergència'. Segons el comunicat, als partits que representen aquests candidats 'només' els uneixen 'dues coses': 'el repartiment de càrrecs i de sous i el pretès aïllament de Plataforma per Catalunya'.

PxC recorda que l'aposta pel candidat de CiU tenia la missió d'evitar que 'Martí Carnicer, el pitjor secretari d'Economia i Finances que mai hagi tingut la Generalitat, vingués a arruïnar el Vendrell després d'haver contribuït a arruïnar Catalunya'.

Però els regidors de la plataforma s'adonen, ara, que les declaracions que aquests dies han fet dirigents convergents, entre ells el mateix candidat del Vendrell, han estat 'una gran comèdia' amb l'objectiu d'obtenir 'el màxim aprofitament' en les negociacions amb el PSC.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.