directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 11:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El BCE creu que la recessió ha tocat fons

França i Alemanya en surten i l'economia de zona euro ja només cau una dècima

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Banc Central Europeu (BCE) creu que la recessió global ha tocat fons. Així ho ha expressat en el seu darrer butlletí mensual. El president Jean Claude Trichet replica d'aquesta manera el missatge que va llançar anit la Reserva Federal, que té perspectives menys optimistes sobre l'evolució de l'economia. El BCE ha assenyalat que a la zona euro el ritme de contracció 's'alenteix clarament', tot i que adverteix que l'activitat econòmica serà 'dèbil' tot el que resta d'any. Les reflexions del BCE coincideixen amb la publicació de la dada del Producte Interior Brut (PIB) europeu, que ha caigut una dècima, en front a la caiguda del 2,5% als tres primers mesos de l'any.
bce banc central europeu euro
Comparteix
   

Tot i que aquest organisme té una visió més positiva, adverteix que el nivell d'incertesa encara és 'elevat'. El BCE ha destacat a més que les polítiques d'estímul a les principals àrees econòmiques contribuiran a recolzar el creixement global. Trichet va decidir la setmana passada mantenir els tipus d'interès al 1%, el seu mínim històric. En el butlletí s'explica que el proper any, després d'una fase d'estabilització, s'espera una recuperació gradual amb nivells de creixement trimestrals positius.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.