directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 04:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU i ICV aproven per unanimitat convertir Junqueras en el proper alcalde de Sant Vicenç dels Horts

L'eurodiputat d'ERC serà el batlle de la ciutat més gran en mans dels republicans

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Les assemblees locals de CiU i ICV a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) han aprovat aquest dijous per unanimitat convertir l'eurodiputat d'ERC, Oriol Junqueras, en el proper alcalde arrabassant l'alcaldia al PSC. D'aquesta manera, Junqueras esdevindrà el batlle de la ciutat més gran en mans dels republicans en plena cursa successòria de cara a l'elecció del nou president de la formació. L'eurodiputat, que encapçalava la llista Junts per Sant Vicenç serà alcalde durant els propers quatre anys i governarà còmodament per la majoria absoluta formada amb CiU i ICV que s'integraran al govern municipal. Per bé que Junqueras no s'ha pronunciat encara sobre la qüestió, fonts d'ERC asseguren que ostentar l'alcaldia vicentina és 'compatible' amb ser president del partit.
oriol junqueras, erc, esquerra, eurodiputat
Comparteix
   


Etiquetes
L'eurodiputat republicà Oriol Junqueras ha quedat a només un regidor d'empatar amb el PSC, que a les eleccions del 2007 va obtenir 10 regidors i avui ha baixat a 7. Junqueras, que fa quatre anys va aconseguir 4 representants, ara n'ha sumat 6, essent un dels pocs militants d'ERC que millora els resultats al conjunt de Catalunya. ICV ha conservat els 3 seus regidors, CiU n'ha augmentant un -passant de 2 a 3- i el PP també n'ha augmentat un -passant d'1 a 2. El Partit Independent Vicentí ha desaparegut del mapa municipal. El pacte que ara se segella ja va prendre forma la mateixa nit electoral quan CiU i ICV ja van felicitar personalment l'eurodiputat i van mostrar la seva predisposició a pactar-hi després d'una legislatura convulsa a mans del PSC.

La major ciutat en mans independentistes, al bastió del PSC
L'historiador i eurodiputat és, doncs, a un pas de substituir una alcaldessa del PSC i agafar les regnes del municipi més important en mans d'ERC aquesta legislatura en una comarca que és un feu important dels socialistes. 'Serà un alcalde republicà i independentista al Baix Llobregat', subratlla la número dos Imma Prat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
Joan Tallaferro fletxa Barcelona
12 de juny de 2011, 13.12 h

Joan, com l'Ariadna vicentina, les vostres afirmacions no semblen gaire ben intencionades i denoten tírria. Potser estic equivocat, però les paraules hi són. Crec q no ha cobrat com a regidor a l'ajuntament des del 2004. T'ho dic perquè el deixes com si estés afamat de guanyar més pasta. Si volgués guanyar més pasta, ho hagués pogut fer fa temps...Una persona de la seva vàlua, en un partit amb més poder i infraestructura li ho hagués, com a mínim, facilitat. Tothom s'atreveix a dir... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Joan fletxa Sant Vicenç dels Horts
11 de juny de 2011, 13.48 h

#16 Tu mateix ho has dit , és un intel·lectual per això val més que es dediqui a la seva tasca d'historiador i professor d'universitat.
Per altra banda et demano respecte per les persones que no opinem com tu , això és democràcia , el meu bagatge intel·ectual pot ser igual o superior al teu encara que no pensi com tu .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Lluís fletxa Monistrol de Montserrat
11 de juny de 2011, 10.30 h

Felicitas a l'Oriol Junqueres perquè penso que és una presona prou preparada per assumir aquest repte, i d'altres. Llàstima que on visc no timguem persones con ell a l'ajuntament.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mario fletxa bcn
11 de juny de 2011, 10.03 h

#13 Fes-t'ho mirar xicot i estudies amb els ulls oberts el que va fer ERC al govern i t'adonaràs de com estàs d'equivocat, s'ha de parlar amb propietat i sabent el que dius, sinó no opinis. L'Oriol és a més d'una gran persona un gran intel·lectual i les teves opinions representen d'una forma misèrrima el teu bagatge ( intelectual )


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
10 de juny de 2011, 23.29 h

Sí senyors, sobretot no us tireu flors, que ja ho faran els altres! (mode ironia off)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
No sé fletxa Tarragona
10 de juny de 2011, 22.35 h

La direcció de CIU havia donat unes directrius perquè es respectessin les llistes més votades. A Tarragona finalment les hem seguit, però a Sant Vicenç dels Horts han estat desobeides. No puc entendre aquesta feblesa de la direcció i la poca sensibilitat de CIU Sant Vicenç perquè ha fet el que sempre havíen criticat del tripartit. Entenc que molts convergents decebuts i enganyats diguin que no tornaran a votar un partit tan poc seriós


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Joan fletxa Sant Vicenç dels Horts
10 de juny de 2011, 19.48 h

#11 Ara si ens hem de basar en la forma de governar que ha tingut ERC durant el tripartit no auguro un bon govern . Pobres de nosaltres si deixen l'ajuntament igual que han deixat la Generalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Joan fletxa Sant Vicenç dels Horts
10 de juny de 2011, 19.44 h

#11 Com tu mateix dius hem de deixar un marge de temps per opinar . Per aquesta mateixa raó tampoc pots saber si ho faran tan bé com et creus . Ah i respecte l'Oriol , poc temps estarà d'alcalde , ja que té interessos , que pel que es veu , considera més prioritaris i que per molt que es digui el contrari no són compatibles .


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
anònim fletxa Sant Vicenç dels Horts
10 de juny de 2011, 19.37 h

Doncs a Sant Vicenç,t'agradi o no,era necessari un canvi.Quan passin uns mesos ja opinarem del nou equip de govern,peró encara no han començat a governar i ja cal criticar-ho?D'acord que no serà perfecte peró pitjor que PSC-PP és que no és pot fer,i si alguna cosa comptada amb els dits hauràn fet bé,peró majoritàriament ha estat una gran vergonya,és inadmissible qué en ple 2011 governin amb el xip de fa 40 anys.









Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Joan fletxa Sant Vicenç dels Horts
10 de juny de 2011, 19.26 h

#9 Doncs si ho dius per mi vas equivocat. No sóc del PSC ni simpatitzant . Crec que opinar en contra de l'equip de l'Oriol no presuposa anar a favor del PSC . El món no gira entorn de l'Oriol només , encara que per alguns veig que sí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.