directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras es converteix en el primer alcalde d'ERC de Sant Vicenç dels Horts, el municipi més gran amb batllia republicana

Ha estat investit amb el suport de Junts per Sant Vicenç, ICV-EUiA i CiU

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

El republicà Oriol Junqueras ha estat investit alcalde de Sant Vicenç dels Horts gràcies al pacte de Junts per Sant Vicenç (ERC - Vicentins pel canvi), ICV-EUiA i CiU deixant el PSC a l'oposició. El Ple de Constitució ha estat multitudinari i s'ha pogut seguir en directe des de la sala de Plens, així com des del carrer. És la primera vegada que un alcalde d'ERC lidera l'equip de govern municipal a Sant Vicenç dels Horts, fita històrica de la formació. En aquest sentit, l'alcalde ha subratllat 'la intensitat emocional que suposa recuperar un fil antic de valors republicans basats en la participació, el diàleg, la transparència, el rigor i l'austeritat'.
oriol junqueras, erc, esquerra
Comparteix
   


Etiquetes




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Ariadna fletxa Sant Vicenç
13 de juny de 2011, 21.28 h

#8 Doncs Pere tens raó , no m'agradat que CIU li dongués el vot , per aquest motiu a les municipals no els vaig votar , perquè era un pacte que ja tothom , a Sant Vicenç , sabiem que fariem . Sé d'altres persones , simpatitzants de CIU , que tampoc li van donar el vot.
Evidentment CIU també fa coses malament , con tots els partits . Per això s'ha de tenir criteri i saber reconèixer les coses bones i dolentes que es fan .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pere el Digne fletxa Granollers
13 de juny de 2011, 20.59 h

O sigui Ariadna, que també deus està dolguda amb CiU perquè ha pactat amb l'Oriol, oi? I per què no en dius res d'això? D'altra banda penso que pots opinar el que vulguis però això també ho poden fer les altres persones i si resulta que la majoria de comentaris són favorables a l'Oriol per alguna cosa serà.

I ha alguna llei que impedeix ser alcalde i tenir un càrrec important en un partit? Saps quin són els càrrecs del teu estimat Artur Mas? Tot i això, amb il·lusió...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Ariadna fletxa Sant Vicenç dels Horts
12 de juny de 2011, 13.58 h

#6 Que quedi clar no sóc del PSC ni tan sols simpatitzant . No tinc perquè dir les meves opcions polítiques però les diré perquè ja em cansa que em titlleu de socialista. Sóc votant de CIU .
Ja veig que porteu malament les opinions contràries a les vostres , però crec que tenim llibertat d'expressió i sóc lliure per expressar-les. Si aquí no puc perquè només s'accepten comentaris a favor ho faré en un altre lloc on hi hagi més tolerància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
pepet fletxa martorell
12 de juny de 2011, 12.12 h

Ai Ariadna... que dolent és perdre... A vosaltres los sociates us cou encara més perdre, ja que la garrotada que us heu fotut supera infinitament la d'ERC. L'Oriol és una excel.lent persona i la feina que ha fet i fa al Parlament Europeu li pega 50 patades a qualsevol altre polític català que hi hagi. A més a més no es pot jutjar una persona que encara no ha començat a treballar. Mai no tindreu un alcalde tant honrat i treballador com l'Oriol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan Tallaferro fletxa Barcelona
12 de juny de 2011, 02.41 h

Veig, Ariadna, q vas x feina i fas la teva particular croada contra l'honorabilitat de l'Oriol: al bloc de l'indirecte, a la notícia i a tots els llocs q se't posin a punt. Comencem bé. Tu et preguntes sobre les sigles d'ERC a SVH i jo em pregunto què sabràs tu d'allò que passarà i, molt menys, preveure què farà l'alcalde, ni el que pensa, ni el que pensarà... Efectivament, qualsevol mínima noció d'estratègia política aposta per aquest tipus d'experiències sumatives (sempre i qua... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Ariadna fletxa Sant Vicenç dels Horts
11 de juny de 2011, 18.32 h

#3 Perdona no és la suma d'independents . A més jo pregunto per què no es va presentar com a ERC ???? Perquè ja sabia que així no aconseguiria els mateixos vots , hagues baixat com a ha baixat ERC a tota Catalunya . Per opinar s'ha de conèixer , des de Gavà dubto que coneixis bé la gent que composa el partit de Junts per Sant Vicenç . Jo mai m'atreviria d'opinar de les llistes que es presentaven per Gavà


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
amadeu fletxa Gavà
11 de juny de 2011, 18.20 h

Si l'Oriol no és d'ERC, d'on és. Junts per Sant Vicenç és ERC-AM i la suma d'independents del poble. L'enveja és molt dolenta.
Visca ERC, Visca l'Oriol, Visca Sant Vicenç


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ariadna fletxa Sant Vicenç dels Horts
11 de juny de 2011, 18.06 h

Només una aclaració , l'Oriol no s'ha presentat com ERC . O sigui que feu el favor de no mentir i dir que és la primera vegada que un alcalde d'ERC lidera l'equip municipal de Sant Vicenç dels Horts .
Quan l'Oriol deixi l'alcaldia , cosa que serà aviat , perquè el congrés d'ERC està al caure, podria agafar l'alcaldia qualsevol altre del partit que no sigui d'ERC . Deixeu de tergiversar les notícies , ja sé que a ERC li convé dir això , vist els mals resultats obtinguts pero la gen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de juny de 2011, 18.05 h

En realitat no és el primer alcalde d'ERC de Sant Vicenç dels Horts, a no ser que us referiu al primer batlle després de la dictadura. Durant la República a Sant Vicenç dels Horts hi va governar ERC amb total normalitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 26   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.