directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 16:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Àngel Ros (PSC) sona com a possible proper candidat a la presidència de la Generalitat

Els socialistes han sondejat l'alcalde de Lleida sobre la possibilitat d'agafar molta més responsabilitat dins la formació · El batlle diu que no es pronunciarà fins al setembre

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Àngel Ros, de nou alcalde de Lleida després d'haver aconseguit una segona majoria absoluta consecutiva, podria compartir el futur lideratge del PSC i ser el candidat a la presidència de la Generalitat. Si bé el batlle ha esquivat pronunciar-se i ha dit que no ho farà abans del setembre, sí que ha reconegut que Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu socialista, l'ha sondejat sobre aquesta possibilitat, en bona part motivat pel bon resultat que ha obtingut en aquests darrers comicis. 'Això no depén de mi, depén dels meus companys i de com s'orienti el partit', ha afirmat Ros al mateix temps que ha mostrat la seva prioritat en preparar el congrés que el PSC celebrarà la propera tardor i que també ha de servir per definir el projecte polític de la formació.
àngel ros, alcalde de lleida, psc, socialistes
Comparteix
   


Etiquetes
El el tempteig d'Iceta sobre el futur de Ros dins la formació socialista també s'hi ha 'sondejat' la seva disposició a ser el proper candidat pel PSC a la Generalitat, si bé l'alcalde de Lleida concreta que no se li ha fet 'una proposta formal com a tal'. Més enllà d'aquest hipotètic futur, el que ara interessa al batlle és que el partit faci un exercici profund de reflexió i debat ideològic per intentar tornar a situar-se al 'centre del catalanisme progressista' i així es produeixi una 'renovació clara' al nucli dur de la direcció sense que això comporti que 'les persones que ara tenen unes majors cotes de responsabilitat' deixin de tenir cabuda dins el partit.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
13 de juny de 2011, 09.47 h

no som aspañols
mai ens hi sentirem


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.