directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 02:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE estudia avançar les eleccions espanyoles a finals de novembre

Segons 'El País' i 'El Mundo' els socialistes aprofitarien el creixement de llocs de treball de durant l'estiu per minimitzar uns possibles mals resultats

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El PSOE estudia avançar les eleccions generals a finals d'aquest novembre enlloc del 4 de març, segons 'El País' i 'El Mundo'. Els dos diaris citen fonts del PSOE i del govern espanyol, que apunten que tant el president Zapatero com el candidat Rubalcaba ho tindran complicat per mantenir al 100% la seva reiterada promesa d'esgotar la legislatura per l'evolució de la crisi econòmica, les circumstàncies polítiques, l'estabilitat parlamentària o el deteriorament del suport ciutadà a Zapatero i al PSOE, factors clau que poden acabar amb un avançament electoral. En qualsevol cas, serà Zapatero qui prendrà la decisió final, segons coincideixen els dos diaris.
congrés diputats
Comparteix
   


Etiquetes
Els socialistes aprofitarien d'aquesta manera el creixement dels llocs de treball que es produirà en la temporada turística per tal de minimitzar els resultats electorals desfavorables. També es creu que esperar al març podria llastar les possibilitats de Rubalcaba.

'El País' explica que algunes fonts del PSOE precisen que poc pot ajudar al país intentar allargar la legislatura si no hi ha suports parlamentaris suficients per acabar algunes reformes en marxa, si la situació econòmica es deteriora i, sobretot, si el descontentament i el rebuig dels ciutadans amb Zapatero i el PSOE es manté en l'alt nivell reflectit en les passades eleccions municipals.

Per la seva banda, el diari 'El Mundo' comenta que a més de jugar amb les dades de l'atur també es barregen altres variables sobre les que treballa Zapatero com és aconseguir el suport parlamentari suficient per a la reforma de la negociació col·lectiva, finalitzar la reforma del sistema financer i tirar endavant el nou model de pensions i els pressupostos pel 2012.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
14 de juny de 2011, 10.39 h

Eleccions avançades JA!
Ja n'hi ha prou d'incompetents que només saben agafar-nos els diners i no els saben administrar a favor del poble.
Quan un director d'empresa no li surten els comptes, el despedeixen, aa Zapatero i tots els seus, al carrer i que tornin el que s'han quedat immoralment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de juny de 2011, 23.47 h

i que? tant si les avança com no, que m'expliquen a mi, que facin el que vulguin. També han hagut eleccions a turquia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.