directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Solidaritat demana a la Generalitat que intervingui per evitar l'espanyolització de les caixes catalanes

Uriel Bertran critica que l'Estat espanyol no en tingui prou amb els impostos dels catalans i ara vulgui els seus estalvis

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha demanat aquest dimarts a la Generalitat que intervingui per evitar l'espanyolització de les caixes catalanes. En roda de premsa, Bertran ha constatat que la 'voracitat' espanyola respecte als diners dels catalans 'no té límit', perquè l'Estat espanyol ja 'no en té prou amb quedar-se amb els impostos, sinó que ara també vol quedar-se amb els estalvis dels catalans'. Bertran ha reclamat a la Generalitat que aturi la intervenció espanyola o bé sigui ella qui entri a formar part de la direcció de les caixes i acordi plans de viabilitat per a les entitats financers.
uriel bertran, solidaritat
Comparteix
   


Etiquetes
Bertran ha alertat del 'perill' que suposa per a l'economia catalana que caixes com Catalunya Caixa o Unnim puguin ser intervingudes per l'Estat espanyol, perquè els centres de decisió passarien a estar a Madrid i s'afavorien així els interessos econòmics de la capital espanyola.

És per això que ha demanat a la Generalitat que eviti aquesta nacionalització en lloc de continuar pactant amb el PP arreu. En aquest sentit, ha apostat perquè aturi aquesta intervenció, 'si cal fent un front de país', o bé sigui ella qui es faci càrrec de les caixes catalanes i acordi els plans de viabilitat de les entitats.

Al seu parer, si alguna institució ha de formar part dels òrgans de direcció de les entitats catalanes ha de ser precisament la Generalitat.

El secretari general de SI ha aprofitat per presentar la primera Escola d'Estiu de Solidaritat, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Molina. Les jornades inclouran formació per als nous regidors de SI, xerrades i taules rodones on es marcarà l'estratègia de la formació per aquesta legislatura.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Oriol fletxa Sant Pol
15 de juny de 2011, 22.52 h

#1 malauradament es aixi, no hi ha cap crisi, en realitat els hi ha sortit força be el pla. Com a minim lluitar amb les botes ben calçades i lluitant per recuperar la dignitat. Tot i que estigui clar que som titelles a les seves mans.
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ivan fletxa Avinyó
14 de juny de 2011, 17.12 h

Per una vegada que estic d'acord amb alguna proposta de Solidaritat i resulta que és en un assumpte en el que els de CIU no li faran ni puto cas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan fletxa Vilafranca
14 de juny de 2011, 15.21 h

No hi ha res a fer... És un pla dels del club de Bilderberg...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.