directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Festival de Cinema de Sitges homenatjarà el protagonista de 'La taronja mecànica'

L'actor Malcolm McDowell rebrà el Gran Premi Honorífic en aquesta 42a edició

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L' actor Malcolm McDowell, conegut sobretot per la seva participació al film d'Alex DeLarge a 'A Clockwork Orange' (1971), rebrà el proper 1 d'octubre el Gran Premi Honorífic a la cerimònia d'inauguració del 42 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà entre l'1 i el 12 d'octubre. En l'edició d'enguany, el Festival avança el seu inici, amb l'estrena de 'Rec2', ampliant doncs, en un dia més el seu programa. El Festival ja té confirmats títols com els darrers films de Takashi Miike, Park Chan-Wook, Jaume Collet-Serra o Julie Delpy.
taronja mecànica
Comparteix
   

Conegut sobretot per la seva interpretació d’Alex DeLarge a 'A Clockwork Orange' (1971), Malcom McDowell ha destacat també a la controvertida Calígula (1979), al remake de 1982 de Cat People, a l’adaptació dirigida per Rob Zombie del personatge de terror Michael Meyers en el paper del psicòleg infantil, a Halloween: El Origen (presentada a Sitges fa dues edicions), a l’esperada H2: Halloween 2 i a molts altres títols.

El Gran Premi Honorífic en reconeixement a la seva trajectòria li serà lliurat a la cerimònia d’inauguració del Sitges 09, que tindrà lloc el dia 1 d’octubre.

El Festival avança l’inici al dijous 1 d’octubre, amb l’estrena espanyola de [REC]2, i suma, doncs, un dia més de programa en aquesta edició, que finalitzarà el dilluns 12 d’octubre amb la mítica marató de pel·lícules. A més de [REC]2, el Festival ja té confirmats títols com ara Moon (Duncan Jones), Grace (Paul Solet), Kinatay (Brillante Mendoza), Thirst ( Park Chan-wook), Yatterman i Crows II (Takashi Miike), Orphan (Jaume Collet-Serra), The Countess (Julie Delpy), i The Final Destination en 3D (David R. Ellis), entre molts d’altres.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.