directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'#acampadabcn acampa finalment al passeig Picasso

Uns 2.000 manifestants s'han concentrat aquesta nit a les portes del Parc de la Ciutadella

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els 'indignats' que volen acampar aquest dimarts a la nit al Parc de la Ciutadella han acceptat l'oferta de la conselleria d'Interior de fer-ho al Passeig Picasso, situat al lateral extern del recinte del Parc de la Ciutadella i davant de l'entrada principal. Fonts d'Interior han explicat que en la reunió que aquest dimarts a la tarda han mantingut amb els 'indignats' se'ls ha comunicat que es respecta el seu dret a manifestar-se davant del Parlament coincidint amb el debat dels Pressupostos de la Generalitat però que no poden acampar dins del Parc de la Ciutadella i que no poden impedir que els diputats accedeixin al recinte.

Comparteix
   


Etiquetes
Els 'indignats' que pretenien acampar al Parlament aquest dimarts a la nit coincidint dimecres amb l'inici del debat dels Pressupostos a la cambra han acceptat l'oferta d'Interior d'acampar al Passeig Picasso, davant de l'entrada principal del Parc de la Ciutadella. Fonts del departament d'Interior han explicat a l'ACN que no s'ha arribat a cap altre acord tot i que remarquen que les vies de diàleg segueixen obertes malgrat les dificultats -diuen- de conversar amb els 'indignats', que no tenen cap portaveu establert.

La intenció era acampar a davant del Parlament, però la Conselleria d'Interior i l'Ajuntament de Barcelona han tancat aquest dimarts a la tarda l'accés principal del Parc de la Ciutadella per evitar que els 'indignats' acampin a la zona. Així, els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu amb furgonetes dels antiavalots que han acordonat la zona i també s'han col·locat tanques protectores a davant del Parlament. Per la seva banda, els agents de la Guàrdia Urbana ha demanat a les persones que es troben al recinte que l'abandonin.

Manifestants provinents de tota la ciutat

Aquest dimarts a la tarda uns 2.000 'indignats' s'han concentrat a les portes del Parc de la Ciutadella per unir-se a la protesta del #parlamentcamp, una iniciativa dels 'indignats' de la plaça de Catalunya de Barcelona d'acampar al Parlament coincidint amb el debat dels Pressupostos. Diverses columnes de manifestants provinents de tots els punts de la ciutat i de l'àrea metropolitana de Barcelona han confluït al Parc de la Ciutadella.

Protesta pacífica

Els 'indignats' recalquen que es tracta d'una protesta pacífica i que no són "un problema d'ordre públic", sinó que plantegen "qüestions polítiques i socials". En aquest sentit, insisteixen que no volen ser expulsats i fan una crida a la calma. "L'objectiu és quedar-nos avui per ser-hi demà, no que ens treguin", puntualitzen. Així mateix, demanen als manifestants que no saltin les reixes que impedeixen l'accés al Parc de la Cituadella perquè la protesta vol ser "pacífica" i "tranquil·la". "Recordeu que tant l'acció d'avui com la de demà és pacífica.Volem que ens escoltin, no que ens detinguin! Força sense violència!", diu el compte oficial de l'acampada de Barcelona a Twitter.

Els diputats demanen poder entrar al Parlament

De la seva banda, tots els grups parlamentaris han manifestat el seu respecte per la protesta però han coincidit a reivindicar que es deixin entrar els diputats al Parlament. Així, demanen poder desenvolupar el Ple amb normalitat i es faci el debat de totalitat del pressupostos. Tots han destacat amb major o menor èmfasi la legitimitat de la protesta però també han fet una crida al civisme i a deixar que "les institucions democràtiques" puguin funcionar amb normalitat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Karme fletxa Alt Penedès
15 de juny de 2011, 12.38 h

#4 Segur que fa mes anys que tu que estic desperta, per això se del que parlo i reitero el que he dit. El sistema ha de canviar i els polítics no hi ajudaran pas, mes aviat al contrari. Per això els hi cou tant aquest rebutj. Que es retirin a qualsevol racó i es llepin les ferides.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
15 de juny de 2011, 11.26 h

#7 Menteixes molt malament. Ni una criatura es creuria les ximpleries que dius. És realment patètic. I el més trist és que seguiu la mateixa tàctica que la extrema dreta a través d'Interlobotomia, però en comptes de dir, com ells, que els indignats son borrokas, vosaltres dieu que son de la falange. La qual cosa demostra, indubtablement, que aquest és un moviment apartidista i ciutadà.
La Història està succeint, si no en voleu formar part, feu-vos a un costat i no estorbeu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
15 de juny de 2011, 11.03 h

Conformista ???? He estat en totes manis per causes justes, he votat sempre partit independentistes, soc membre - i pago dels meus diners les quotes - d´Omnium, Voluntaris per la llengua, plataformes ecologistes, etc... I tu, de que Ivan, de qui ets ? de la falange ? Ciudadanos ? UPyD ? Saps que son ells qui administren les webs de l´acampadabcn? Posa el nom FRANCISCO GARROBO al google i despres m´ho dius.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ivan fletxa Avinyó
15 de juny de 2011, 10.58 h

#4 Pixes tant fora de test que ni és divertit. Si estem tant malament és en part per culpa de gent tant conformista com tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ivan fletxa Avinyó
15 de juny de 2011, 10.56 h

#3 No li facis gaire cas, que encara no s'ha pres la pastilla. A més, ara que sembla que Intereconomía podria tancar, el pobre ha agafat una "depre".


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
15 de juny de 2011, 10.08 h

Karme, desperta. Aquests desgraciats no son "el poble" ni defensen els drets de ningú. Estàs recolzant feixistes espanyols. "Els polítics" que tu ataques són la DEMOCRÀCIA, estan escollits pel poble. Vols un altre Franco ? Molts dels teus "amics" indignats si que voldrien una dictadura espanyola, son fatxes anticatalans, per això la web ACAMPADABCN la porta l´ultra Francisco Garrobo, per això han impedit a Pl. Catalunya que es votés el dret a l´autodeterminació. Quin monstre estas re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Ca l'Enric fletxa Girona
15 de juny de 2011, 10.06 h

"2" tu fatxenda, de quin tripartit parles? del d'esquerres Nacional amb Vicepresidents Independentistes o del Tripartit de Convergencia, Unió i PP, aquest tripartit de dretes espanyolista plè de corruptes que roben mes que els pirates i que acull els qui han presentat recursos en contra de l'estatut , xenofogs i ultradretans com Aleix Vidal Cuadres, que han basat sempre la seva economia en pelar el país amb pilotasos i bombolles especulatives i que mai han condemnat el Franquisme?
El que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de juny de 2011, 07.21 h

Els del tripartit no només no escolten sino que fan veure que ells no son rersponsables de res, i que, com no!, la culpa de tot és de CiU.

Com si ells no fossin qui han "governat" Catalunya durant els set ùltims anys deixant el Pais a la ruïna!!!.

El cinisme i la manca de vergonya dels del tripartit és que esborrona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Karme fletxa Alt Penedès
15 de juny de 2011, 07.00 h

No escolten, perquè no els interessa. Els polítics només volen perpetuar-se a la poltrona i cobrar, cobrar molts diners. Amb les armes al seu favor, les protestes pacífiques només son una mica de soroll que poden callar quan vulguin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.