directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol vol que els promotors del 15M es personin com a acusació particular contra els autors dels aldarulls de davant el Parlament

Titlla els incidents com un 'atac a la institució on rau la sobirania popular' i al moviment 15M

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha instat aquest divendres els promotors del moviment 15M a personar-se com a acusació particular contra els violents que van agredir i increpar als diputats el passat dimecres al parc de la Ciutadella. De fet, Pujol considera que després que el moviment 15M s'ha desmarcat i desvinculat d'aquestes actituds violentes i ha lamentat el mal provocat a la seva imatge, 'ara té una oportunitat per desmarcar-se totalment dels violents'. Pujol fa aquestes reflexions en el text 'La doble cara del 15M?', publicat al butlletí del grup de CiU al Parlament.
oriol pujo, ciu, convergència
Comparteix
   


Etiquetes
El dirigent de CiU creu que 'com a damnificats també pels incidents del passat dimecres el 15M hauria de reflexionar si una via per fer-ho no seria personar-se com a acusació particular contra les persones que han malmès la seva imatge i que han traspassat la línia vermella'. 'Hi ha una doble cara o no del 15M?', pregunta Pujol, al temps que insisteix en que 'tenen una oportunitat per aclarir-ho'.

Pujol titlla els incidents a les portes del parc com 'un atac a la integritat física i moral de les persones, un atac a la democràcia i un atac a la institució del Parlament, on rau la sobirania popular'. Així mateix, remarca que també 'va ser un atac directe al moviment 15M i al que havia representat fins ara, emmarcat en una reivindicació legítima, però pacifista'. Tot i això, pregunta si el passat dimecres es va 'veure la doble cara del 15M, perquè en el fons la convocatòria era per paralitzar el Parlament', afegeix.

En aquest context, recorda que el Parlament i alguns diputats agredits no descarten emprendre accions legals contra els violents 'perquè actituds com aquestes, tipificades en el Codi Penal com a delicte, no quedin impunes i no es tornin a repetir'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
20 de juny de 2011, 14.35 h

PERO BUENO, en que quedamos??
Un dia los diputados son los depositarios de la representacion popular, son los que ejercen el poder en representacion del pueblo y al dia siguiente son la ultima mierda?
el Parlament vota y aprueba una mocion para que el gobierno retire la eliminacion de la 6a hora en la escuela publica y el gobierno se lo pasa por el forro!!!
No ha de hacer el gobierno lo que le mande el parlamento? quien menosprecia a los parlamentarios y, por consiguiente, a su representacion d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ca l'Enric fletxa Girona
19 de juny de 2011, 10.52 h

"5" tu si que ets una vergonya i un personatge ruïn....sort que la gent ja et coneix i sap que ets un capullo convergent talibà integral sense etica ni moral.
Ets un fatxe que recolça l'entrega del país al PP mes fatxe, Franquista i corrupte de tots els temps, que acull personatges tan execrables com l'Aleix Vidal. CiU s'ha entregat al PP i de retruc ha entregat el pais a l'espanyolisme mes antidemocratic i fatxenda, amb vicepresidents de la diputació que han interposat recursos contra l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
18 de juny de 2011, 18.12 h

#1 Li recordo que el Govern de la Generalitat ha estat triat democràticament, per tant, els mossos d'Escuadra son una policia democràtica, manada per un conseller que quant s'escau, dona explicacións a on resideix la voluntat popular democràticament expressada a les ùrnes..

Als violents que varen violentar el Parlament DEMOCRÀTIC de Catalunya, no només no els ha triat ningú sino que practican un feixisme totalitari i fastigós com no es veia des de fa dècades.

Les imatges dels "indig... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
18 de juny de 2011, 13.45 h

Crec molt oportuna la proposta que els indignats i pacifics de veritat s'haurien de presentar al jutjat contra contra el violents, el camí s'aniria aclarnt i de mica en mica els violents i gent de partits interessats que volen desqualificar aquest moviment sincer, dons anirien quedant al descobert, en benefici de la democracia, simplement i sense adjectius afegits..


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Maite Barceló fletxa Cerdanyola del Valles
18 de juny de 2011, 12.21 h

Jo tambe ho vull, que es mullint. Ara tenen la oportunitat de demostrat que estan en contra els violent i que no sigui nomes bla bla bla bla


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Collbató
18 de juny de 2011, 11.40 h

El Sr. Oriol Pujol és molt hàbil. Busca que els manifestants s'acabin barallant entre ells.

Em va semblar desafortunat que s'intentés bloquejar l'entrada al parlament i encara més que s'rribés a posar la mà al damunt dels diputats però estic d'acord amb la llavor de fons. El sistema democratic actual està florit i corcat. Els partits són esclaus del seu finançament i dels seus lobbys, els grups independents són mirats amb malfiança però no juguen amb les mateixes regles que ells q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
quety fletxa Torroella
18 de juny de 2011, 08.56 h

Sr. Oriol, estic totalment d'acord amb la doble moral.

!! Ja es hora de fer caure caretes, ja es hora de jutjar als altres com nosaltres volem ser jutjats!!!

!!! Visca l'igual-tat de drets., Visca l'igual-tat d'obligacions!!!

Si vostè demana als portaveus del moviment 15M que "com a damnificats també pels incidents del passat dimecres el 15M hauria de reflexionar si una via per fer-ho no seria personar-se com a acusació particular contra les persones que han malmès la seva imatge i que h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.