directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La nova direcció del PSC s'escollirà l'últim cap de setmana d'ocutbre

José Montilla admet 'una pèrdua de credibilitat i d'atractiu' per part del partit

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dissabte, amb cap vot en contra i 13 abstencions, la convocatòria del Congrés del partit on s'escollirà la nova direcció l'últim cap de setmana del mes d'octubre (dies 28, 29 i 30). Un Congrés en el qual hi participaran un total de 2.476 persones, entre delegats, observadors i convidats, amb la novetat que aquests darrers hi tindran veu gràcies a una modificació del reglament que ha fet l'executiva. D'aquesta forma el PSC ha volgut obrir més que mai el seu Congrés i aproximar-se a les reclamacions d'obertura que havien reclamat els moviments 'Congrés des de baix', 'MésPSC' i '15M socialista'.

Comparteix
   


Etiquetes
En el mateix Consell Nacional celebrat aquest dissabte, el primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha admès que els socialistes catalans han anat perdent les darreres eleccions 'per un desgast del PSC global i una pèrdua de credibilitat i d'atractiu' per determinats sectors de la població, 'fruit de la gestió feta al Govern amb les limitacions de la crisi econòmica i de la gestió feta en una gran part dels ajuntaments'. Així mateix, ha acusat CiU de fer comèdia després de les municipals 'dient que volia pactar amb el PSC quan havia tancat un acord amb el PP i l'exemple és Badalona'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.