directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La indignació es manifesta: el moviment del 15M pren els carrers

Hi ha manifestacions convocades a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i Tortosa sota el lema 'El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi'

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els 'indignats' tornen a prendre els carrers aquest diumenge a la tarda. El moviment del 15M ha convocat manifestacions a Barcelona, Girona, Tarragona i Tortosa sota el lema 'El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi'. La manifestació de Barcelona començarà a les cinc d'aquesta tarda a la plaça de Catalunya i acabarà a Pla de Palau. El moviment del 15M han anunciat que la mobilització pretén ser 'massiva, festiva i no violenta' amb la intenció de recuperar la seva imatge després dels incidents ocorreguts dimecres passat a les portes del Parlament.

Comparteix
   


Etiquetes
El moviment del 15M ha convocat per aquest diumenge una cinquantena de ciutats de tot l'Estat. Les més importants són la de Barcelona, aquesta tarda, i Madrid, convocada per aquest matí. Les mobilitzacions de Catalunya porten el lema 'El carrer és nostre, no pagarem la seva crisi' amb l'objectiu de protestar contra les retallades i el moviment confia que la convocatòria sigui massiva i festiva i que no permeti que actuïn els violents. Es volen desmarcar del grup de violents i pretenen recuperar la seva imatge després dels aldarulls que es van produir dimecres passat a les portes del Parlament.

A Barcelona, la marxa començarà a les cinc de la tarda a la plaça de Catalunya, des d'on continuarà cap a la plaça Urquinaona, baixarà per Via Laietana i està previst que acabi a Pla de Palau.

Mas i Zapatero adverteixen

El dia abans de les mobilitzacions, tant el president del Govern català, Artur Mas, com el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha fet advertències als 'indignats'. Per la seva banda, Mas ha assegurat que 'combatrà amb totes les forces' els 'indignats' que atemptin contra la democràcia i ha recordat que el passat dimecres es va 'escupir, insultar i donar cops' a diputats que van ser escollits democràticament per tres milions de persones.

D'altra banda, Zapatero ha advertit els 'indignat's que és 'inadmissible' que es vulguin coaccionar les institucions com van intentar fer, segons ha dit, dimecres passat a l'entrada del Parlament.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
20 de juny de 2011, 11.20 h

#1 Ells indignats per estar 1 dia sense treballar. Que es preguntin com estan els que porten mesos i/o anys sense fer-ho...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
20 de juny de 2011, 11.19 h

---Mas ha assegurat que 'combatrà amb totes les forces' els 'indignats' que atemptin contra la democràcia i ha recordat que el passat dimecres es va 'escupir, insultar i donar cops' a diputats que van ser escollits democràticament per tres milions de persones.--- Igual que els Mossos d'esquadra els quals son dirigits per un membre d'un partit que vam votar?.....................................................................................---Zapatero ha advertit els 'indignat's que és 'ina... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Violant fletxa St. Cugat del Vallès
20 de juny de 2011, 11.07 h

E que realment és indignant veure com tants presumptes corruptes ocupin càrrecs públics, això sí que embruta el nom de Catalunya. Com dones de de consellers "endollats" a la Generalitats, requalificació d'alts càrres amb augments salarials de fins un 45%. Corrupció, amiguisme i nepotisme. Per plorar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Karme fletxa Alt Penedès
20 de juny de 2011, 08.10 h

Milers de manifestacions als carrers, fins que els polítics escarxofats a les poltrones deixin de fer-se els sords. El poble no vol pagar les crisis muntades pels banquers i polítics prepotents. Ells l'han creat, doncs que la paguin ells de les seves butxaques, amb tots els diners que ens han robat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de juny de 2011, 22.46 h

200.000 catalans al carrer donant lliçons a tothom: polítics, i també rabiosos que només saben llençar bilis amb el cul escalfant el sofà de cas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
19 de juny de 2011, 18.59 h

Es veu que si, que els Ciudadanos de'n Ribera i els d'UPyD de la Rosa Díez estan indignadissims:

http://www.naciodigital.cat/noticia/32776/francisco/garrobo/servei/ordre


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.