directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 09:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reagrupament vol ser una força independentista 'rigorosa i d'excel·lència'

Reagrupament ha celebrat aquest diumenge la IV Assemblea Nacional i Carretero n'és renomenat president

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

La IV Assemblea Nacional de Reagrupament Independentista, celebrada aquest diumenge al Cinema Vigatà, a la capital d'Osona —i que ha comptat amb la participació de 500 dels 2.500 associats de l'entitat—, ha aprovat les millores de la ponència política i del reglament d'organització i funcionament, a més de la nova Junta Directiva nacional, que estarà presidida novament pel seu fundador i capdavanter, el metge de Puigcerdà, Joan Carretero, i per la vicepresidenta, Rut Carandell, a més de 16 reagrupats més, escollits directament aquest diumenge en llista oberta, i els 8 representats territorials —ja escollits els dies passats en assemblees—, que també han rebut el suport unànime dels presents.

Comparteix
   


Etiquetes
L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha donat la benvinguda als associats a la capital d'Osona i els ha encoratjat a fer una organització que rebutgi els tics dels partits polítics fins ara coneguts. 'Vosaltres que podeu, feu-ho, sou joves, gent sensata, seriosa, nacionalista i independentista'. El dirigent d'Unió ha afegit que també vol canviar el seu partit, UDC:  'Farem que el partit nascut al 1931 que demandava justícia social i independència torni als seus orígens sense dirigents que manen massa'. I ha anunciat, enmig d'una gran ovació, que Vic promourà una associació de municipis per la independència.

En l'informe i en el discurs d'acceptació de la presidència, Joan Carretero ha deixat molt clara la voluntat de Reagrupament Independentista d'esdevenir una força 'rigorosa i d'excel·lència', capaç d'anar més enllà de l'ara o mai, de donar més respostes que la independència. 'Hem de fer que el independentisme sigui rigorós, que els ciutadans vegin que tenim respostes, que ens vegin com una solució', ha manifestat el cap de files de Reagrupament, tant en el discurs d'acceptació com en l'informe de presidència. 'Hem d'explicar més i millor els nostres objectius, però no hem de retirar res del que hem dit fins ara, teníem raó, i els darrers fets ens l'han donada', ha afegit Carretero en referència als darrers pactes electorals.

'Malgrat el desànim, el cansament i la ràbia que provoca veure que la gent vol un país agenollat, cal aixecar-se i triomfar, i només triomfa el que segueix la lluita', ha dit el president. Però, així mateix, Carretero no ha volgut passar de puntetes sobre els resultats electorals: 'Ens hem de llepar les ferides, però hem de continuar; hem perdut una batalla no la guerra, una guerra que serà llarga i en la qual tindrem desertors', ha avisat.  Per aquest motiu ha demanat obrir l'associació a tot el territori, a tots els pobles de la nació durant els pròxims mesos. 'Estem a moltes comarques però a pocs municipis, i això ens perjudica, és la nostra primera fita', ha remarcat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
carme fletxa barcelona
21 de juny de 2011, 21.15 h

Tant de bo totes les forçes polítiques i socials féssiu un bloc independentista i deixéssiu els personalismes de costat i de debó fos el país el primer objectiu. Una Catalunya amb estat propi, una Catalunya lliure d'espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Anna fletxa CAT
20 de juny de 2011, 21.50 h

#9 soc l'anna, el meu home es l'oriol i he sortit amb el seu nick.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Oriol fletxa Sant Pol
20 de juny de 2011, 21.48 h

#8 Gracies, tant de bo tots estem d'acord un dia. Hi ha molt en joc. Es genial trobar gent que en pensi el mateix en lloc de tirar-se al coll.
Endevant company!
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
alfons fletxa santes creus
20 de juny de 2011, 15.10 h

Benvolguda Anna: Enhorabona pel teu sentit comú!.... amb els temps que corren, no es massa normal que algú digui públicament el que a primera vista sembla obvi: Que els independentismes dediquem els nostres esforços a defensar la Independència, sense atacar, difamar, calumniar i menystenir a tot el que sembli diferent a l'organització de la nostra preferència!!!.
Tots estem d'acord que units tindríem mes força, però les coses son com son i el nostre caràcter es com es.... i nosaltre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Anna fletxa CAT
20 de juny de 2011, 13.56 h

Jo sempre he estat independentista, ho vaig mamar des de ben petita. Pero mai he votat a ERC, simplement no em sentia identificada, ara hi ha mes alternatives i jo voto i col.laboro tant com puc amb SI.
Crec de debo, que cal que entre tots els partits independentistes no hi hagi aquesta rivalitat, es absurda, es una lluita fraticida ridicula. Esta clar que no tots pensem igual devant la vida i mai no ens posarem d'acord, pero hauriem de deizar de banda la tafaneria, la mentida i les envejes.
T... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Carretero dimissió fletxa Catalunya lliure de bojos
20 de juny de 2011, 13.46 h

Quina pallassada això de Reagrupament. Eutanàsia activa ja. Deixeu de fer el ridícul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
despertaferro fletxa catalunya lliure
20 de juny de 2011, 13.40 h

l'altre dia vaig llegir unes declaracions d'en paranòies carretero,feien així:"hem d'oferir quelcom més que l'independència".jo voldria sapiguer un partit que es diu independèntiste, que més pot oferir.aquest es nota que ha sortit d'esquerda.esquerdaneixa molt,pero molt


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 de juny de 2011, 13.33 h

#2
Benvolguda Elisenda,
Els partits es medeixen a les urnes per saber lo grans que són, NO lo bons pel país.
El segon tripartit va obtenir 1.495.221 vots. I potser no va ser el millor per Catalunya. O sí ...
Segur que no van ser tan dolents com els pinten, però ...
Per acabar sols dir-te una cosa, com a reagrupat desitjo que un dia (aviat) Catalunya tingui 68 o més diputats independentistes reals i proclamin la nostra independència. Deixo a les teves mans el nombre de diputats per a cada... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Reagrupat fletxa Girona
20 de juny de 2011, 12.32 h

Efectivament les urnes ens van passar per sobre i nosaltres segurament vam cometre errrors, anava a dir igual que molts altres Ens n'hem llepat les ferides i tornerm a estar a punt de solfa. Però ningú no ens pot retreure que la nostra anàlisi era diàfana i quevam dir que passaria el que ha passat...I que es podia haver evitat de premetre un corrent d'opinió discrepant dins d'Esquerra. Vosaltres haríeu tingut tanta patacada ? Potser tindríeu un recanvi més fort i el país hi hauria guan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Elisenda fletxa Barcelona
20 de juny de 2011, 12.19 h

Mira si és interessant tot això de Reagrupament que tots els diaris només parlen de la intervenció del Vila d'Abadal. Aquesta gent de Rcat haurien d'entendre algun dia que les urnes els van passar per sobre. A veure si se n'assabenten algun dia. I a sobre un dels quatre regidors que treuen, a Tremp ni més ni menys, va i vota el candidat del PSC-PSOE. Molt bé el Carretero. A veure si plega i podem aclarir una mica el mapa independentista entre els que sí que volen construir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.