directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP valencià 'respecta el dret de manifestar-se' però condemna la concentració d'un grup d''indignats' davant la casa de Rita Barberá

Alguns manifestants van envoltar el domicili de l'alcaldessa de València durant la protesta del 15M

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular del País Valencià condemna la concentració d'aquest diumenge al vespre a les portes de la casa de l'alcaldessa de València, Rita Barberá. Segons els populars, un grup de manifestants va envoltar el domicili particular de Barberá, al centre de la ciutat, per increpar-la. El PP assenyala a través del comunicat que ha enviat als mitjans que 'respecta la llibertat d'expressió i el dret de manifestar-se' però que considera 'intolerable que aquest tipus d'iniciatives pacífiques es converteixin en un atac a dirigents populars'.

Comparteix
   


Etiquetes
Un grup de manifestants es van concentrar aquest diumenge a les portes del domicili de l'alcaldessa de València, Rita Barberá, per increpar-la durant la manifestació organitzada pel moviment 15M i Democràcia Real Ja! contra l'anomenat 'pacte de l'euro', contra les retallades i la corrupció. Segons ha transcendit als mitjans, la mateixa Rita Barberá va telefonar el vicepresident del govern espanyol i ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, per queixar-se de la situació i aquest va prometre una investigació, ja que el recorregut oficial autoritzat de la marxa no passava per davant del domicili de l'alcaldessa. Els populars han demanat aquest dilluns al ministre Rubalcaba que compleixi el seu compromís i investigui els aldarulls 'per garantir que aquests fets no tornin a succeir'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.