directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern rep 2.344 al·legacions a la llei antitripartit

La Llei Òmnibus revisa 80 lleis dels anteriors governs · Els pressupostos de la Generalitat, 'molt avançats' amb el PP

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, que han recollit un total de 2.344 al·legacions a l'avantprojecte de Llei Òmnibus, i que hi haurà, abans de la seva aprovació per part de l'executiu, una ronda de contactes prèvia amb tots els grups parlamentaris. En roda de premsa, ha fet un balanç positiu del debat que s'ha suscitat amb aquesta normativa i ha recordat que no hi havia obligació d'exposició pública. S'ha mostrat convençut que podrà haver-hi acord per tirar endavant almenys bona part de les mesures que inclou. Pel que fa als pressupostos, ha confirmat que les converses amb el PPC estan en un estat 'molt avançat' després que no presentessin esmena a la totalitat.
francesc homs, portaveu del govern, ciu, catalunya ràdio
Comparteix
   


Etiquetes
El període d'exposició pública de la Llei Òmnibus acabava dilluns i s'han comptabilitzat untotal de 2.344 al·legacions, tot i que Homs ha aclarit que hi ha molta reiteració. El també secretari general de Presidència ha celebrat el procés participatiu i ha recordat que l'exposició pública no era obligada, cosa que demostra, al seu parer, el 'tarannà' del propi Govern. També ha destacat que hi ha hagut molt de temps per presentar al·legacions.

A banda d'això, el Govern ha encarregat al grup parlamentari de CiU que tingui una primera conversa amb la resta de grups abans que l'avantprojecte sigui aprovat pel Consell Executiu. En aquest sentit, Homs ha opinat que hi ha gent que d'entrada va presentar un rebuig frontal però després, 'quan s'ho mira poc a poc, veu que té tot el sentit del món'. Després de reiterar la 'voluntat de mà estesa i de diàleg' del Govern, ha indicat que es començaran les converses amb el grup majoritari a l'oposició, el PSC. En general, s'ha mostrat convençut que es podran trobar punts en comú. 'Si col·lectivament, d'aquí cap a final d'any no som capaços d'analitzar 631 articles, aleshores tindrem una dificultat objectiva per explicar què fem', ha avisat el portaveu del Govern, que ha assegurat que no se sentiran ni 'victoriosos ni derrotats' si s'aproven o no totes les mesures que han proposat en aquesta macrollei. Pel que fa als pressupostos, ha confirmat que les converses amb el PPC estan en un estat 'molt avançat'. 'Les coses estan molt acotades', ha reconegut. En aquest punt, ha lloat l'actitud 'responsable' dels populars amb els comptes.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi_ fletxa Bcn
21 de juny de 2011, 20.51 h

Indignem-nos amb l'asfixia fiscal que patim. El 9 de Juliol tots a Plaça Urquinaona per resoldre el gran problema que tenim. Hem de començar a construir els fonaments i no la teulada! 0 espoli -- 0 retallades.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.