directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 03:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jaume Matas haurà de declarar com a imputat pel cas Palma Arena acusat de dos delictes de prevaricació

Hauria adjudicat a dit, sense concurs públic previ, la construcció del velòdrom

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després que el focus mediàtic de la corrupció hagi deixat respirar més tranquil el president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ara és el torn de l'expresident del Govern balear, Jaume Matas. Matas, haurà de declarar també com a imputat pel cas Palma Arena acusat de dos delictes de prevaricació. D'aquesta manera, ja arriben fins a la quinzena els exalts càrrecs del govern del PP en la passada legislatura que el jutge imputa en la investigació de la presumpte finançament il·legal del PP de les Illes a través de fons públics provinents del cost inflat de la construcció del velòdrom Palma Arena.
jaume matas
Comparteix
   

Des que Jaume Matas va deixar la política activa, un cop perdudes les darreres eleccions, viu i treballa als Estats Units on recentment ha fitxat com a assessor per la consultora PricewaterhouseCooper.

Segons ha informat Diario de Mallorca, el jutge vol prendre declaració a tots els homes forts de de Matas abans de tramitar la seva imputació formal per l'impacte mediàtic que pot adquirir la seva declaració. Segons les declaracions d'imputats i testimonis Matas va tenir una implicació personal en aquest afer i podria haver adjudicat personalment, i a dit, les empreses que van participar en la construcció del velòdrom.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
28 d'agost de 2009, 12.10 h

Homes !!! Ja arriba ser hora que que a aquest "`paio" l'imputin. Tots aquests mesos marejant la perdiu amb el tema aquest del cas Palma Arena, i el seu nom no sortia en lloc. Com és possible que els seus acòlits menors sortíssin imputats, i ell "vivito i coleando" a l'altra banda de l'Atlàntic. Al capdavall ell era el president no ??. Doncs per força d'una o altra manera n'ha de sortir esquitxat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.