directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un home de 32 anys ingressat a Tarragona, segona víctima mortal per grip nova al Principat

Ja en són 19 a l'Estat espanyol

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un home de 32 anys afectat per grip nova ha mort a les 12.55 hores d'aquest dijous a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per una insuficiència respiratòria. Es tracta de la segona víctima mortal per grip nova al Principat. Segons el departament de Salut, la víctima patia obesitat com a factor de risc. Va ingressar a la Unitat de Medicina Interna del centre hospitalari el 20 de juny i el van traslladar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) el 23. El Departament de Salut ha assegurat que el Pla d'Informació de les Infeccions Respiratòries Agudes a Catalunya (PIDIRAC), ha evidenciat un descens de l'activitat viral de la grip nova respecte a la setmana anterior i continua per sota del nivell epidèmic.
joan XXIII hospital tarragona
Comparteix
   

Aquesta mort se suma a la d'una dona de 35 anys de Lloret de Mar (La Selva) que va morir el 3 d'agost a l'Hospital Josep Trueta de Girona també per complicacions derivades de la grip nova. La dona tenia diverses malalties cròniques importants prèvies. Aquesta és la divuitena víctima mortal a l'Estat per grip nova. En aquests moments es troba ingressat a l'UCI un altre cas greu.

Segons ha informat aquest dijous el Departament de Salut, l'activitat viral a Catalunya per la grip nova ha presentat un descens respecte a la setmana anterior i continua mantenint-se per sota del nivell epidèmic. De moment, segons Sanitat, s'han produït 'només casos esporàdics' i alguns petits brots locals. La taxa d'incidència per ara és de 55 casos per cada 100.000 habitants. La majoria d'infectats per la grip nova presenta un quadre gripal 'lleu' amb recuperació 'en pocs dies'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.