directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 22:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El nou conseller valencià d'Educació anuncia una política educativa orientada a l'ocupació

José Císcar ha rebut aquest dimecres les competències en ocupació i aquest dijous rebrà les d'educació

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El nou conseller valencià d'Educació, Formació i Ocupació, José Císcar, ha rebut aquest dimecres les transferències de formació i ocupació de mans de l'antic conseller d'Economia, Gerardo Camps. En la seva primera compareixença, Císcar ha anunciat que la política educativa del seu departament anirà orientada a crear treball i que en l'acte d'aquest dijous, quan rebi les competències educatives, se centrarà més en parlar d'educació. El nou conseller ha defensat que l'ocupació no 'ha de ser només coneixements sinó habilitats, com la cultura del treball i l'esforç, de la competitivitat, com el fer emprenedors, el que denominen aprendre a emprendre' i ha agraït Francisco Camps la confiança dipositada.
Durant la primera assumpció de competències del seu departament, Císcar s'ha referit en una breu intervenció principalment a les competències en matèria d'ocupació, que ha rebut de mans del conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació sortint, Gerardo Camps.

El nou conseller ha promès 'esforç, dedicació i sacrifici' i ha dit que el fet d'unir ocupació i educació en una única conselleria farà 'que la nostra política educativa haja d'anar orientada a l'ocupació, pensar que l'ocupació no han de ser només coneixements sinó habilitats, com la cultura del treball i l'esforç, de la competitivitat, com el fer emprenedors, el que denominen aprendre a emprendre'.

Císcar ha dit que la feina que tenia per davant 'és molt bonica' i ha assegurat que és conscient 'del drama que suposa l'atur'.

'Contribuir des de l'educació a formar gent, que un estudiant quan isca dels seus centres educatius no tinga que anar a l'atur és un repte i en eixe sentit està pensada aquesta conselleria', ha conclòs.

José Císcar ha promès dedicar més temps aquest dijous a explicar els detalls de la política educativa del seu departament, quan rebi la cartera d'Educació de mans del conseller sortint Alejandro Font de Mora.

Císcar té per davant el projecte de decret de model únic d'ensenyament trilingüe valencià-castellà-anglés anunciat per Font de Mora i amb gran oposició de sindicats de professors, entitats i tota l'oposició. Dos manifestacions en quinze dies han visualitzat l'oposició a un model criticat perquè suposaria el final de les actuals línies educatives en valencià.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.