directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Dels tres presumptes islamistes detinguts a Barcelona, dos ja són a la presó

Avui passaran a disposició judicial

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Es possible que a Catalunya hi hagi una forta cèl·lula d'Al-Qaeda? Pot ser que a les nostres terres hi hagi un desplegament de terroristes que es dediquen a reclutar joves per portar-los a camps d'entrenament al Nord d'Àfrica? Alguns més que d'altres creuen que això és així. De moment, sobre la taula ens trobem amb tres noves detencions de presumptes terroristes vinculats a Al-Qaeda que avui han passat a disposició judicial.
al-qaeda islamistes terroristes barcelona
Els tres detinguts a Barcelona

Comparteix
   


Etiquetes
Última hora:

Mohamed L. i Moulay L.M., dos dels detinguts a Barcelona per la seva suposada relació amb Al-Qaeda han ingressat a la presó després de declarar al jutjat de guàrdia de Barcelona. La jutgessa els manté a la presó a disposició de l'Audiència Nacional. El tercer detingut, Mohamed A., ha passat aquest dimecres al matí a disposició judicial. Els tres detinguts han passat pels jutjats de guàrdia perquè van ser arrestats en virtut d'una ordre de crida i cerca internacional i no per ordre d'un jutjat de l'Audiència Nacional.


Les fonts que afirmaven que Catalunya era un cau de terroristes islàmics podrien tenir avui una dada que corrobora el seu discurs. Ahir dimarts es van detenir tres tres presumptes islamistes marroquins a Barcelona acusats de pertànyer a l'organització terrorista Al-Qaeda. Els tres individus han passat a disposició judicial avui.

Els detinguts són Mohamed Laksir, de 23 anys, i Moulay Lahoucine, de 27, detinguts al matí, i Mohamed Akazim, de 32 anys. Tots s'haurien dedicat a la captació, reclutament i adoctrinament de terroristes per traslladar-los després a un camp d'entrenament a la regió del Sahel, al nord d'Àfrica.

Les investigacions es van iniciar al desembre del 2005 arran de la desarticulació al Marroc d'una estructura terrorista amb ramificacions a Espanya. L'operació, portada a terme per la Comissaria General d'Informació i la Brigada Provincial de Barcelona, ha permès detenir els tres ciutadans marroquins presumptament vinculats a Al-Qaeda per les Terres del Magreb Islàmic.

Coincidint amb les detencions, el fiscal general de l'Estat espanyol va anunciar, també a Barcelona, la intenció d'estrènyer llaços amb el Marroc. La setmana passada, els fiscals d'Espanya i del Marroc van acordar mantenir una comunicació permanent i unir forces en la lluita antiterrorista.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
27 de juny de 2007, 15.12 h

Quan algú te raó sencillament la té. El Sr Mas ho va dir i tothom es va llençar a la seva gola, ara bé despres de les el.leccions resulta que te raó.
De que tenien por? que creuen que la gent normal del carrér no es prou adulta?
Que es primer? ¿el Pais o el numero d´escons per poder estar al poder?
Tots el partits en un moment o altre nomes miren per els seus interesos. Per aixo no hi crec en cap Politic actual, es tracten com a mesells o sigui com ho merexem, en p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.