directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La CUP de Tarragona secunda la crida a inundar la ciutat amb estelades al pas de 'La Vuelta'

Distribuiran banderes per qui s'hi vulgui afegir

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La CUP de Tarragona també se suma a la crida per inundar amb estelades el pas de 'La Vuelta' per la ciutat aquest proper dijous. En un comunicat, la CUP considera que es tracta d'un 'esdeveniment de caràcter polític disfressat d'esportiu' i critica que, a més, l'ajuntament tarragoní 'ho agraeixi' al·legant que és una oportunitat per fer conèixer la candidatura pels Jocs del Mediterrani de 2017. Creuen que la cursa ciclista espanyola respon a la voluntat d'unir i acabar de colonitzar-nos' imposant als Països Catalans les fronteres de l'Estat espanyol. És per això que s'uneixen a la crida de treure estelades i senyeres al carrer perquè 'es deixi ben clar que això no és Espanya', tal i com ja es va fer amb el pas del 'Tour' per terres catalanes.
tour estelades
Foto de Ramon Pujol

Comparteix
   

Així, la CUP se suma a la campanya iniciada des de la societat civil i des de diverses organitzacions que fa una crida a la protesta el mateix dia tres de setembre a la una del migdia al Carrer Unió.

L'arribada de 'La Vuelta'

Després d'anys sense acostar-se al Principat, l'edició d'enguany de la 'Vuelta a España', la competició ciclista que recorre l'Estat, trepitjarà Catalunya i els Països Catalans. La prova ciclista espanyola, que vol recuperar el prestigi perdut davant el Tour o el Giro amb etapes a Bèlgica, Alemanya i Holanda, aterrarà a Tarragona el 3 de setembre i es passejarà pel país passant per Vinarós, Xàtiva, València o Alacant. Per demostrar que 'La Vuelta' és una prova ciclista imposada, diverses entitats catalanes ja han iniciat una campanya per tal de rebre els ciclistes amb estelades i aprofitar el ressò internacional de la prova per explicar al món les nostres ànsies de llibertat.

En concret, els independentistes proposen rebre 'La Vuelta' amb estelades arreu dels municipis per on passin els ciclistes, i citen els tarragonins a aplegar-se al carrer Unió a la una del migdia.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
2 de setembre de 2009, 11.24 h

Empapelar de esteladas Tarragona no sirve de nada, mucho ruido y pocas nueces.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
2 de setembre de 2009, 09.51 h

Al marge de les connotacions polítiques de la decisió de la CUP de farcir la ciutat de Tarragona amb estelades al pas de la volta, cosa amb la qual estic d'acord, jo pregunto: Perquè voleu l'esport ??? i afirmo: Per egoisme, per lucre, per necessitats polítiques dels qui governen la ciutat puguin, en aquest cas, dir que gràcies a ells s'han fet els jocs Mediterrani 2017. Això és esport ???. És igual que el tour, quan fa poc, va col·lapsar pobles i ciutats de Catalunya. I perquè ??. Per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de setembre de 2009, 12.48 h

Si senyor, com cal !!

A celebrar el pas de la vuelta com el del tour.

Desprès a la Volta Catalana no cal que hi anem, nosaltres només a primera divisió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.