directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC veu l'oferiment de Nadal a CiU com 'un agraïment' per l''idil·li' de Duran amb Zapatero

Millo nega que la mà estesa del PSC a CiU sigui incondicional

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu del PP català al Parlament, Enric Millo, ha assegurat aquest dimarts que l'oferiment del president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, a CiU per negociar sobre nou àmbits clau de la legislatura 'sense cap contrapartida' és 'un agraïment a CiU pels serveis prestats pel suport' al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero'. De fet, Millo posa 'en evidència que el suport que aparentment és incondicional no ho és perquè és l'agraïment a aquesta actitud de CiU de donar suport constantment a Zapatero en l'àmbit del govern espanyol'.
enric millo, pp, pressupostos, parlament
Comparteix
   


Etiquetes
Millo ha volgut constatar la predisposició que CiU manté 'en el moment de donar suport a un govern presidit per Zapatero en lloc de posar per davant els interessos de Catalunya i la sortida de la crisi econòmica i la creació d'ocupació'.

El dirigent del PPC ha insistit que l'idil·li entre CiU i Zapatero amb el suport permanent de CiU a Zapatero no fa altra cosa que allargar l'agonia d'un govern que no té solucions i perjudica els interessos dels catalans. Millo ha reiterat que si es manté aquesta actitud per part de CiU obliga a una reflexió sobre el que està passant a Catalunya. Ha considerat que això no és coherent. De fet, la líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ja va alertar aquest dilluns al president de la Generalitat, Artur Mas, que si dóna suport Zapatero no ajudava a l'acord amb el PPC pel que fa als pressupostos. Sánchez-Camacho fins i tot va parlar de que significaria 'un abans i un després en la situació que estem analitzant i debatent a Catalunya' i per tant en les relacions amb els populars catalans.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.