directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU interpreta les dades del CEO com un 'aval al full de ruta' de Mas

Turull destaca també les 'bones perspectives' electorals que atorga l'enquesta a la federació nacionalista a les eleccions espanyoles

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha valorat que les dades del Baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) suposen 'l'aval que la gent dóna al full de ruta de CiU, basat en la recuperació econòmica i el dret a decidir'. En aquest sentit, ha destacat que, segons el CEO 'un 75,5% dels enquestats es mostra favorable al pacte fiscal' i que 'CiU és el partit que millor pot solucionar els problemes de Catalunya (18,2%)'. El portaveu nacionalista considera que 'en un moment molt difícil, la gent ha valorat la serietat, el rigor i la responsabilitat demostrada pel Govern del president Artur Mas'.

Comparteix
   


Etiquetes
Sobre la intenció de vot de cara a les eleccions a les eleccions espanyoles, Turull ha afirmat que 'les perspectives són bones per a CiU, que per primer cop podria ser la primera força a Catalunya en unes eleccions generals', però ha volgut advertir que 'cal prendre aquestes dades amb prudència'. 'El CEO és una enquesta que marca una tendència però nosaltres en el que confiem és en la feina que hem fet i que estem fent i és aquesta feina la que valoren els ciutadans', ha afegit Turull.

Davant els resultats que l'enquesta atorga al PSC, Turull ha destacat 'que perdria 16,5 punts respecte 2008' i ha indicat que els socialistes 'haurien de prendre bona nota i canviar la seva actitud, actuant amb coresponsabilitat i ajudant a aixecar Catalunya'.

Turull ha assenyalat que a CiU són 'conscients de l'elevada desafecció política i de la mala percepció que tenen els ciutadans de la política' i ha assegurat que 's'estan iniciant reformes que tenen com a objectiu escurçar aquest distanciament'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
30 de juny de 2011, 10.32 h

Sou tots vosaltres (els de convergència) uns galifardeus. No heu d'oblidar que si heu guanyat les eleccions ha estat amb enganys i mitges veritats, però especialment mercès al suport que us donaven i encara ara us donen, els Ens mediàtics com el grup godó, i en especial la botiflera TV3, on dia darrere dia no fa més que fer-nos mengjar convergència, cosa que no feien mai de la vida, ni per casualitat, quan governava el tripartit. Jo tinc memòria, i sobre les consultes per a la independ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
30 de juny de 2011, 10.12 h

Què, ja aprofiteu per fer propaganda?Les coses ben fetes ?, ui, ui ,ui quina moral !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.