directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pintat vol una Andorra fora de la Unió Europea

El cap de Govern andorrà vol que que les relacions siguin mitjançant acords bilaterals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Pinten bastos per als qui desitjarien una Andorra dins de la Unió Europea. Aquesta idea l'ha descartat de totes, totes, l'actual president del Govern Andorrà, Albert Pintat. El president vol modernitzar l'economia sense renunciar a la identitat dels andorrans. Pintat es marca com a prioritat també, acabar amb els beneficis fiscals que Andorra ofereix. De cara a la UE, buscarà pactes bilaterals.
albert pintat govern andorra president
Albert Pintat, cap de Govern d'Andorra

Comparteix
   


Etiquetes
Albert Pintat és el president del Govern d'Andorra. De tendència liberal, Pintat descarta que Andorra entri a la Unió Europea i preferix que les relacions entre el Principat i l'organització siguin mitjançant pactes bilaterals.

Un dels reptes en que Pintat s'ha compromès acomplir és el de treure a Andorra de les llistes de paradisos fiscals. Ho ha fet després de fixar com a prioritat del seu govern modernitzar l'economia del país. El cap de l'executiu andorrà també ha destacat la bona relació que el seu país manté, des de fa anys, amb el govern de Catalunya.

Pintat defineix als andorrans com a gent de muntanya i, sense renunciar al caràcter propi i identitari, el president del govern andorrà assegura que la seva prioritat és modernitzar l'economia del país. És a dir, adaptar-la als nous reptes de la globalització sense canviar el marc jurídic internacional del país. Per tant, mantenint-se fora de la Unió Europea.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.