directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 09:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Arenys de Munt doble fletxa

Castells recorda a de la Vega que 'negant els problemes o prohibint-los no deixen d'existir'

El conseller d'Economia es nega a respondre què votaria en un referèndum per la independència de Catalunya com el d'Arenys de Munt

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha criticat la reacció de l'Estat espanyol respecte la consulta independentista d'Arenys de Munt, i més concretament les declaracions de la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega que, segons Castells, va cometre l'error de 'donar una resposta administrativa a un problema polític'. Castells ha lamentat que 'massa vegades es tendeix a l'esbravada' i que això 'alimenta la reacció d'algunes autoritats de l'Estat que es pensen que negant el problemes o prohibint-los deixen d'existir', i critica que la reacció de la vicepresidenta 'no és la millor forma de resoldre les coses'. Castells ha afegit que 'no té una oposició de principi que es puguin fer consultes' com la independentista d'Arenys de Munt del pròxim diumenge, tot i això, ha evitat respondre què votaria en el referèndum.
antoni castells conseller economia finançament
Comparteix
   

En una entrevista a RAC1, Castells s'ha negat a respondre aquesta pregunta. 'Sóc membre del Govern i el que jo digui és irrellevant, aquesta és una pregunta que s'ha de contestar en el moment que toqui', ha afirmat.

Quant a la reacció de l'Estat espanyol a la consulta d'Arenys, Castells creu que 'a vegades dóna la impressió que no volen conèixer aquesta realitat' i 'prendre les lliçons que cal d'aquesta realitat que és la de Catalunya, que està molt orgullós de sentir-se com una realitat nacional, de la seva voluntat d'autogovern i a la vegada de la seva afirmació que això ho vol fer dins del marc espanyol'. 'A vegades costa per part de l'Estat acceptar-ho i provoca també reaccions que tenen un punt d'expressió d'una esbravada i d'estat emocional', ha afegit. 'Els estats emocionals són importants però no es resolen així els problemes', ha dit. En aquest sentit, ha remarcat que 'impedir que els ciutadans d'Arenys amb un referèndum diguin que volen l'autodeterminació no impedirà que segueixi sent realitat que si es fes aquest referèndum'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
8 de setembre de 2009, 10.34 h

Son durs de pelar aquesta gent eh? ahir el manel proposava dues maneres ràpides per obtindre l´INDEPENDENCIA, la primera via Generalitat, efectivament avui mateix ho podrien fer, però la segona via REFERENDUM, i que és el REFERENDUM PROPOSAT sino una manera de no allargar les coses demanant permisos, pròximes eleccions i REFERENDUM amb paperetes NULES "INDEPENDENCIA" etc. quí et privarà de que el teu VOT digui INDEPENDENCIA? NINGU!! i doncs 51 per cent i....LLIURES!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
7 de setembre de 2009, 22.49 h

El senyor Castells que calli. No ha de dir res a la senyora de la Vega quan tots dos són del mateix partit, el PSOE. Hauria d'estar ben content de tenir els seus al poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
7 de setembre de 2009, 15.19 h

Castells tiene razón escondiendo la cabeza bajo tierra no se arregla nada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Santi Vidal fletxa Barcelona
7 de setembre de 2009, 12.23 h

És un error típic de ZP, donar resposta administrativa a un problema polític i donar resposta política als problemes econòmics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.