directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els obiolistes, disposats a tornar a optar a liderar el PSC

L'exalcalde de Vilanova i la Geltrú Joan Ignasi Elena en seria el candidat

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de perdre el control del partit en el congrés que el PSC va celebrar a Sitges el 1994, els seguidors de l'exlíder del PSC, Raimon Obiols, volen tornar a optar a liderar els socialistes catalans. Aplegats a l'entorn del grup Nou Cicle proposen el fins ara alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, com a candidat a la primera secretaria del PSC, segons el diari 'Ara'. Nou Cicle considera que després del desastre en els resultats electorals ha arribat el moment d'un canvi generacional al partit i de moment ja hi ha un possible candidat a substituir José Montilla. Elena té un perfil que transcendeix el grup obiolista ja que està ben connectat amb les noves generacions del partit i amb el lobi municipalista.

Comparteix
   


Etiquetes
El debut públic com a candidat el farà el 19 de juliol explicarà el seu projecte de partit aprofitant una invitació que li ha fet el PSC de Sant Andreu. La decisió de Nou Cicle podria accelerar altres moviments de candidats. La decisió de Nou Cicle podria accelerar altres moviments de candidats.
 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
5 de juliol de 2011, 11.05 h

Estimo aquesta terra VOTARE INDEPENDENCIA---NO l´ESTIMO VOTARE al Partit Polític de sempre...o me´n anire a la platja a llavar-m´hi les mans....A QUE SI.-

A vos que haveu decidit per ser dels que ens vols portar la LLIBERTAT de la INDEPENDENCIA a que sense que ningú et digui res et sents amb vos mateix més digne, més just, a que sents una pau interior que mai l´havessis ni presentit!!, en quan a galgos o podencos, quina diferència hi ha entre DEMOCRATES o REPUBLICANS....la mateixa que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Josep Albert Sigfrid fletxa Sant Cugat del Vallès.
5 de juliol de 2011, 00.05 h

Companys, si simplifiquem, si renunciem a l'anàlisi i ens quedem en el blanc o el negre- nosaltres els indepes sempre el blanc , els bons ´esclar!!- dificilment construirem res.Per cert, el PSC, el gros del pARTIT ni molt menys Raimon Obiols han estat mai lerrouxistes.Sabeu que fou el lerrouxisme?.
Crec que apliqueu qualificatius massa lleugerament.El lerrouxisme ,NEGAVA QUE cATALUNYA FOS UNA NACIÓ, negà la llengua , la història, LA PROPIA CULTURA etcétera, fets que MAI NO HA NEGAT ANS A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
4 de juliol de 2011, 13.39 h

#6 Ja em perdonarás, però si hi ha un P$OElerrouxista que detesto es n'Obiols i tota la patuleia "catalanista" del P$C, justament perqué és (son) català de socarrel i com tots els P$OElerrouxistes catalans de socarrel, no tenen perdò de Déu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Mireia fletxa Vic
4 de juliol de 2011, 12.44 h

L'època Obiols és la de les majories absolutes de Pujol i Roca. Lògicament, qui està dirigint aquesta maniobra no és altra que el mateix cacic (anomenat gran estadista pels seus acòlits) i al seva dona. Si l'Obiols torna ... tornarà aquesta sociovergència encoverta que denunciava la senyora Matilde. Al de l'Estartit això li va fantàstic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jaume Castellet fletxa Barcelona
4 de juliol de 2011, 12.40 h

Aquest tal Obiols, que com a bon lerrouxista ha viscut del "cuentu" tota la seva vida, es resisteix a deixar de xuclar de la mamella dels pressupostos. Ell sap, que no si no mana al partit, se li acabarà la canongia que representa ser Diputat al Parlament Europeu. Per cert, és del que va votar en contra de viatjar en classe turista, perquè com a bon burgès està convençut que té dret a viatjar, sense pagar, amb totes les comoditats del món i sense barrejar-se amb les classes populars, no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
4 de juliol de 2011, 11.37 h

Sr. Obiols si està disposat a entrar de nou en Política deixe primer que tinguem la INDEPENDENCIA i després busque la col-laboració de CiU per que s´implante el SOCIALISME i si el SOCIALISME ve de les mans de CiU Benvingut Sia.TOTS PERDEREM I TOTS GUANYAREM!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
4 de juliol de 2011, 09.49 h

#2 Et recordo que fou n'Obiols, juntament amb en Carod, devant de la saua incapacitat de guanyar unes eleccions al Parlament els que el 1996 varen inventar-se aquesta parida dels tripartits a un conegut restaurant de Tarragona anomenat el Fortí de la Reina, que ara ja no existeix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Matilde fletxa Mollerussa
4 de juliol de 2011, 08.08 h

Sense que serveixi de precedent ... coincideixo amb el de L'Estartit!!!! Quan governava CiU amb l'Obiols de "líder" de l'oposició (je, je) el país va viure anestessiat i sense tremp. La missió d'aquest lobby és aquesta: desenvolupar la sociovergència encoverta: una inexistent tasca parlamentària que no deixé amb els darreres exposats els negocis del poder. Això és tornar vint anys enrere: els convers ja es deuen fregar les mans!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
4 de juliol de 2011, 07.53 h

Aquesta és la pitjor cara dels P$OElerrouxistes.

Alguns socialistes tenen l'atenuant del seu origen espanyol, aquests no, aquests son catalans de socarrel, com els catalans que durant la guerra de successió feren costat al borbó, anomenats botiflers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.