directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pelegrí afirma que l'entesa CiU-PP l'ha forçat el PSC per no donar suport als pressupostos

Li recorda a Chacón que va 'aplaudir' la sentència del TC contra l'Estatut

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha afirmat que CiU ha hagut d'aliar-se amb el PP 'a la força' per aprovar els pressupostos perquè els socialistes 'han abandonat l'espai de diàleg'. ha contestat a la ministra espanyola de Defensa, Carme Chacón, que dissabte assegurava que un pacte CiU-PP a Espanya suposaria la 'ruïna' per a Catalunya. Pelegrí ha replicat la líder socialista i li ha dit que es preocupi menys dels pactes i més per Catalunya. El secretari general ha acusat Chacón i els 25 diputats socialistes a Madrid de no defensar Catalunya i ha reptat la ministra a explicar als catalans 'perquè va aplaudir', ara fa un any, la sentència que retallava l'Estatut.

Comparteix
   


Etiquetes
En la clausura de l'Escola d'Estiu Manuel Carrasco i Formiguera, el secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha acusat la ministra Carme Chacón de 'voler tornar al discurs de la por'. 'Aquest no és el nostre estil de fer política', ha manifestat Pelegrí que ha demanat a la ministra que, 'des del respecte institucional i personal' es preocupi menys pels pactes i més per Catalunya.

D'aquesta manera, Pelegrí ha sortit al pas de les declaracions que la ministra socialista va fer dissabte durant un acte a Badalona, on va dir que un pacte PP-CiU després de les eleccions general del 2012 'no només dóna governs antisocials sinó pactes ruïnosos per a Catalunya'.

Pelegrí ha recordat que, ara fa un any quan es va conèixer la sentència del Tribunal Constitucional que retallava l'autogovern de l'Estatut, Chacón va 'aplaudir' juntament amb l'expresident Felipe González la decisió judicial. 'Que vingui a Catalunya i que expliqui la seva postura i quin és el seu model de país en la relació de Catalunya amb Espanya', l'ha reptat Pelegrí que ha dit que, ara que Chacón no liderarà el PSOE, haurà de venir a Catalunya 'a donar explicacions'. 




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
4 de juliol de 2011, 10.03 h

Patètic, tothom sé perfectament que el dia quan PSC + PP suma manen junts a Catalunya contra catalans que volen llibertat sense cap problema. La gent que lluita per una espanya gran i lliure amb una llengua comú són patriotes espanyols encara si no estan d'acord amb tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.