directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 23:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La JNC pressiona a CiU perquè es posicioni a favor de les consultes d'autodeterminació locals

La federació nacionalista segueix enviant missatges contradictoris

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha emès un comunicat on explica que tots els seus membres col·laboraran a les consultes populars locals sobre l’autodeterminació de Catalunya. En el comunicat, encara van més enllà i pressionen a Convergència i Unió perquè doni suport a aquesta classe de referèndums. El comunicat arriba just en un moment en que des de la direcció convergent s’han sentenciat arguments que no apuntaven cap a una mateixa direcció: per una banda Àngel Colom va assistir al míting unitari tot afirmant que CiU hi donaria tot el seu suport però, d’altra banda, Artur Mas va explicar que, tot i votar que sí, aquesta no és una prioritat del partit.

Comparteix
   

El President de la JNC, Gerard Figueras,  manifesta en un comuncat el seu suport a la celebració de la consulta popular d’Arenys de Munt, tal i com ja va fer la direcció comarcal del Maresme el mes d’agost, com un exercici de llibertat, que ha de produir-se amb la més absoluta normalitat cívica i democràctica. En aquest sentit, convida els arenyencs a participar-hi de manera massiva i pacífica com a mostra de maduresa i normalitat. Així mateix, Gerard Figueras anuncia que el proper dia 13, membres de la direcció nacional i comarcal seran a Arenys donant ple suport a la consulta.

Així mateix, Figueras explica que la JNC apostarà per donar suport i col·laborar amb processos similars a d’altres pobles, viles i ciutats de Catalunya fruit d’iniciatives procedents de la societat civil organitzada, alhora que s’instarà als grups municipals i governs locals de CiU d’arreu del territori a col·laborar-hi de la mateixa manera.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
ARA, ERC fletxa La Pobla de Mafumet
9 de setembre de 2009, 17.18 h

CDC es UNIONISTA com ho es el PSC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.