directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 11:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC vigilarà que l'acord amb les 'majors' per a 30 pel·lícules no sigui un 'canvi de cromos' per no arribar al 50%

Diu a CiU que no pot 'agitar la bandera de la llengua' el cap de setmana i pactar una rebaixa de la Llei del cinema

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha advertit aquest dijous el Govern que vigilarà que l'acord amb les 'majors' per doblar al català 30 pel·lícules no sigui un 'canvi de cromos' per no arribar al 50% de films doblats o subtitulats que estableix la Llei del cinema. En declaracions als passadissos del Parlament, ha assegurat que ERC treballarà perquè es compleixi la llei, i ha dit a CiU que un partit nacionalista 'ho hauria de tenir més present que ningú'. 'No n'hi ha prou amb agitar la bandera de la llengua, de la nació i de la sobirania els caps de setmana i després entre setmana anar pactant amb les 'majors' una rebaixa d'una llei aprovada', ha recriminat.
anna simó, erc, esquerra, parlament
Comparteix
   


Etiquetes
Simó ha trobat 'fantàstic' que ara es doblin 30 pel·lícules al català, però ha avisat que no donaran suport al Govern 'si el que es tracta és de fer un canvi de cromos consistent en doblar un nombre determinat de pel·lícules per sot d'aquest 50% per tl de no complir la llei'.

Ha recordat, a més, que hi ha una moció aprovada que expressa el compromís del Govern de tenir llest el reglament de la Llei del Cinema en els mesos de setembre o octubre, i amb una preferència per ERC a l'hora de consultar-ne el contingut com a impulsora de la normativa.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
mario fletxa bcn
8 de juliol de 2011, 20.09 h

Ja hi ha poca gent que pugui creure en el missatge de CIU, calen fets per demostrar que anem endavant i no endarrera. Hi ha una frase que diu "a Deu pregant i amb la massa picant". S'ha de fer política d'alta volada i de petita volada però s'ha de fer, tot és per fer.
Esquerra, ull fitant, la vostra feina no s'ha de menystenir, s'ha de continuar per respecta al PAIS i a la llengua dels catalans, tots !
Gràcies per la feina feta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
jordibcn fletxa Barcelona
7 de juliol de 2011, 20.32 h

El problema és que si els de CiU no fan res per la Llei ni el reglament no els hi passara res , aquest és el drama de Catalunya és més encara en treuran pròfit "ara no és moment" "la situació és delicada" "hi han en aquest moments temes més greus i urgents" "arribarem al mateix final però amb un més ampli consens" i la gent (molts , gairebé tots els de la famosa manifestació del milió) dien SÍ, SÍ , ARA NO, MÉS ENDAVANT , NO BE D´AQUÍ PODEM ESPERAR UNA MICA MÉS. En fi deme... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Matilde fletxa Mollerussa
7 de juliol de 2011, 16.49 h

El sociovergent Mascarell no té cap intenció que s'aplqui la llei del cinema. L'únic que fa és de missatger dels lobbys empresarials qeu tenen atemorit i condicionat el govern conservador de Catalunya. Jua, jua ... això del boicot ja ho va fer el soci "prefernt" dels Convers, el PP, i al final els mateixos empresaris ho van finiquitar perquè eren ells amteixos qui es feien mal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.