directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 09:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Arenys de Munt doble fletxa

Les JERC protesten davant el Tribunal que ha prohibit el suport institucional a la consulta d'Arenys

Equiparen la justícia espanyola amb la justícia franquista

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han dut a terme una acció de protesta davant el Jutjat del Contenciós Administratiu número 14 de Barcelona, el mateix jutjat que aquest dijous va anul·lar el suport de l'Ajuntament d'Arenys de Munt a la consulta per la independència de Catalunya que se celebrarà aquest diumenge. Les JERC han desplegat una pancarta amb el lema 'Qui té por de la democràcia? Justícia espanyola, justícia franquista' i han plantat davant del jutjat quatre ninots de mida real que representaven jutges identificats cadascun amb els logotips del PP, el PSOE, la Falange i la bandera espanyola franquista. El portaveu de les JERC, Gerard Coca, ha explicat que 'resulta escandalós que es pretengui restringir el dret dels ciutadans d'expressar la seva opinió per la via judicial'.
jerc, jutges, jutjats, justícia, franquista, democràcia, acció, consulta, referèndum, arenys de munt
Comparteix
   

Coca ha afegit que 'amb aquesta persecució l’Estat espanyol mostra el seu veritable rostre, permetent una manifestació falangista a Arenys de Munt el mateix dia d’una consulta democràtica'. Pel portaveu nacional de les JERC, 's’ha demostrat que a la Constitució i a les lleis espanyoles hi tenen cabuda els feixistes i els falangistes, però incomoden els exercicis democràtics'.

Finalment, ha animat tothom a participar al referèndum del proper diumenge, de forma 'pacífica i festiva', per demostrar que 'l’independentisme és una opció cada cop més majoritària per més que l’Estat espanyol faci mans i mànigues per amagar-ho'. Així mateix, Coca s’ha refermat amb el compromís del jovent independentista de seguir treballant per la independència dels Països Catalans, sense cap por a les amenaces de l’Estat espanyol, ja que 'la voluntat democràtica del poble català sempre estarà per sobre de qualsevol sentència judicial'.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 de setembre de 2009, 11.39 h

Ja, ja, ja. Molt bé Quim. Molt bé. Amb poques paraules n'hi ha prou per a definir qui són els que ens governen, i aquells altres, polítics o no, que els donen suport, de paraula, fets, o senzillament callant (i no senyalo ningú. Ja ja, ja).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
10 de setembre de 2009, 23.43 h

La rojigualda és la bandera franquista amb corona o gallina una és la dels pares i l´altra la dels seus fills.......de puta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.