directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 22:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Arenys de Munt doble fletxa

Més de 1.000 persones ja han votat la Consulta per la Independència a Internet

Podeu triar si voleu que Catalunya esdevingui un Estat propi o no

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Més de 1.000 catalans ja s'han pronunciat a la Consulta per la Independència a Internet, una votació simbòlica i de suport a la consulta d'Arenys de Munt que vol permetre votar la independència a tots aquells ciutadans que no són arenyencs. A través de la Consulta a Internet del directe!cat, tots els catalans i catalanes poden posicionar-se i triar 'sí' o 'no' a que Catalunya sigui un Estat propi dins la UE. Les votacions en línia es recolliran fins el diumenge 13 a mitjanit, moment a partir del qual donarem a conèixer el resultat del referèndum virtual, coincidint amb els resultats de la consulta d'Arenys de Munt. Entre els votants sortejarem 10 samarretes de record de la Consulta per la Independència d'Arenys de Munt, cortesia de la Comissió Organitzadora.

Comparteix
   

Aquest diumenge 13 de setembre, la vila d'Arenys de Munt (Maresme) durà a terme la primera consulta per la independència de la història de Catalunya. Promoguda per una entitat privada, el MAPA, amb el suport de l'Ajuntament, la consulta preguntarà a a la població per tal que es posicioni a favor o en contra que Catalunya esdevingui un Estat propi dins la Unió Europea.

La consulta, que inicialment s'havia de celebrar de manera anecdòtica i naixia com a suport a la ILP pel referèndum d'autodeterminació, ha acabat esdevenint tot un plebiscit simbòlic sobre la independència de Catalunya degut a la ferotge oposició que ha demostrat tot l'espectre de l'espanyolisme, entestat a prohibir la consulta i negar als arenyencs el dret de decidir. Primer des de Falange Española, que manté l'amenaça de manifestar-se a Arenys el dia de la consulta, i després amb l'ofensiva contra la consulta impulsada per Ciudadanos, el PPC i finalment els advocats de l'Estat espanyol.

Per tal de demostrar que ni l'Estat ni l'espanyolisme polític podran aturar la voluntat del poble de Catalunya, des del directe!cat hem impulsat aquesta Consulta per la independència a Internet que, paral·lela a la d'Arenys de Munt i amb un caràcter simbòlic i no oficial, vol recollir els vots de tots aquells catalans i catalanes que no podran votar a Arenys però desitjarien fer-ho.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
13 de setembre de 2009, 23.56 h

Un referendum en que partcipa menos del 50% del censo es una charlotada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
13 de setembre de 2009, 12.09 h

Doncs jo si que he pogut votar i ara mateix ho faran la meva dona i el meu fill i la jove....



Visca Catalunya Lliure !!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de setembre de 2009, 21.15 h

Jop no puc perque no m'entre el num. de passport els he posat un mail a Directe Cat. I no m'han contestat... Be presuposo que tot el personal es al tope de feina pero de tots els vots. Sisplau conteu el meu: Si ok? Mes endavant si vos poseu en contacte vos puc passar el meu num de passport. i totes les dates que vos faisin falta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.