directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 21:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Arenys de Munt doble fletxa

CiU 'acompanyarà' consultes d'entitats privades com la d'Arenys de Munt

Candini: 'Aquest referèndum és una expressió màxima de la democràcia. L'únic que fa és ennoblir la pròpia democràcia'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La senadora de CiU i secretària de política municipal de CDC, Montserrat Candini, ha assegurat avui que la federació no promourà però acompanyarà consultes d'independència com la d'Arenys de Munt que impulsin entitats privades, també en ciutats com Sant Cugat del Vallès, on CiU hi ostenta la seva principal alcaldia. Candini ha deplorat que el diputat al Congrés espanyol i responsable de ciutats i política municipal del PSOE, Antonio Hernando, digués que tots els demòcrates haurien de 'condemnar' el referèndum 'il·legal'. Creu que el PSOE només defensa els demòcrates de 'pensament únic'. Ha considerat que la llei de partits s'hauria d'aplicar també a partits antidemocràtics com Falange.
arenys, consulta, personalitats, suport, candini, ciu
Comparteix
   

En declaracions als periodistes després d'iniciar-se la jornada electoral a Arenys de Munt, la també membre de la comissió avaladora del procés ha assegurat que, si bé CiU no promourà consultes com la d'aquest diumenge, sí que les 'acompanyarà'. Ho ha dit en ser preguntada explícitament per Sant Cugat del Vallès, on la federació hi ostenta la seva principal alcaldia. Ha considerat que la consulta és 'una catarsi' i assegura que CDC donarà fe de la seva credibilitat. Per ella, 'aquest referèndum és una expressió màxima de la democràcia' que 'l'únic que fan és ennoblir la pròpia democràcia'.

Ha criticat que un responsable del PSOE com Antonio Hernando hagi instat a condemnar la consulta. Opina que després 30 anys de democràcia, les declaracions d'Hernando 'l'únic que demostra és que fan dues categories demòcrates: els demòcrates demòcrates i els demòcrates de pensament únic. Evidentment el PSOE està en aquesta segona part'.

Pel que fa a la manifestació falangista de rebuig al referèndum, ha opinat que 'encara enalteix i ennobleix més' la consulta. 'Sembla mentida que després de 30 anys democràcia encara pugui haver-hi un partit com Falange que no està favor de la democràcia i que condemna la consulta', ha manifestat, i ha afegit que la manifestació l'únic que intenta és 'tapar la veu de la gent' mentre els arenyencs 'el que fan és donar veu a la gent'. Per això ha considerat que la llei de partits 'ha de ser curosa amb tots els partits que no respecten la democràcia i tots els partits que volen coartar la llibertat pensament dels altres', com la Falange, i 'no puc arribar que entendre' que després 30 anys de democràcia, la Falange 'pugui sortir amb total llibertat en un dia com avui'.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
13 de setembre de 2009, 23.33 h

Un referendum con una participación de menos del 50% del censo es una charlotada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
ARA, ERC fletxa Organyà
13 de setembre de 2009, 19.52 h

El que passa, es que lo primer es lo primer, I per MAS i CDC, lo primer es no fe enfadar als "amos" espanyols per tal de poder tocar "cuixa" el mes aviat possible i comportar.se com esclaus unionistes, que es el que son des de sempre.

CATALANS..!!! despertem d'una punyetera vegada i no doneu mai mes el vostre vot als UNIONISTEs de CiU i PSC...mai mes..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
13 de setembre de 2009, 19.51 h

Me solidarizo con los trabajadore-as que ayer insultaron y abuchearon a Carot y al resto de politicos, menos EXPECTACULOS INUTILES y más efectividad en la lucha por el paro, en Cataluña es donde más crece en% hagan presidente al Sr. CASTELLS y pronto será historia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Argentona
13 de setembre de 2009, 16.06 h

"No promourà però acompanyarà", que és tant com dir que s'ho currin i es mullin uns altres i nosaltres vindrem a fer el vermut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.