directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 20:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mena preveu que The Brandery i el 080 es mantinguin com certàmens separats durant els pròxims cinc anys

El conseller ha assegurat que 'la idea' és tornar a una passarel·la que reuneixi dissenyadors consolidats i emergents

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha assegurat que la Generalitat no té previst fusionar els certàmens de moda The Brandery i 080 Barcelona Fashion ja que 'són marques consolidades, que tenen identitat i potència suficient per seguir', almenys durant 'els propers cinc anys'. Durant la inauguració del 080 i de cara al futur dels salons de moda a Barcelona, Mena ha assegurat que 'la idea és tornar a una passarel·la global que reuneixi dissenyadors consolidats i emergents, i no centrar-nos en una part de la indústria'. El conseller ha agraït la presència de Mango al 080 Barcelona Fashion, ja que les marques consolidades actuen 'com a element tractor per altres més emergents'.
conseller d'empresa i ocupació, francesc xavier mena
Comparteix
   


Etiquetes
Mena ha circumscrit la presència de Mango al 080 Barcelona Fashion amb l'esperit de 'sumar i sumar i mai restar', que ha portat els organitzadors de l'esdeveniment a 'contactar amb empreses que no havien participat en els salons fets a Barcelona o que havien marxat' d'aquestes cites que acull la capital catalana.

Sobre el manteniment del The Brandery i el 080 Barcelona Fashion com a plataformes diferenciades durant els darrers cinc anys, el conseller ha matisat que 'el món canvia molt ràpidament' i ha assegurat que les autoritats catalanes que tenen responsabilitat sobre aquests esdeveniments seran 'molt proactius per adaptar-se' als canvis.

Mena ha assenyalat que la 'millor manera' d'assentar el futur de la indústria de la moda catalana és internacionalitzar el sector, aconseguint que les empreses locals 'surtin a fora' i que les marques internacionals visitin Barcelona en aquests esdeveniments. El conseller ha assegurat que institucions com la Cambra de Comerç, la Fira, el Govern català i l'Ajuntament de Barcelona és moda utilitzaran totes les eines necessàries perquè la moda tingui 'presència al món'. 



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.