directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

S'inverteixen 99 milions en la millora de barris de 23 municipis catalans

Les ajudes serviran per cofinançar projectes de rehabilitació d'edificis o la supressió de barreres arquitectòniques

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques invertirà 99 milions d'euros en subvencions per cofinançar els 24 projectes previstos per la quarta convocatòria de la llei de millora de barris en 23 municipis catalans, segons ha informat la Generalitat. Entre els barris beneficiats en aquesta quarta convocatòria figura el Poble Vell-Sant Jaume de Súria, el barri de Sant Roc, Artigues i el Remei de Badalona, el barri de la Part Alta de Tarragona, el nucli antic de Móra d'Ebre, el nucli antic-Camp del Rei de Vilanova del Camí, el barri del Coll de Barcelona, el nucli històric d'Hostalric, el nucli antiga del Vendrell o el barri Palamós Millora de Palamós", entre d'altres.
llei barris
Comparteix
   


Etiquetes
En concret, aquestes ajudes, destinades a cofinançar els projectes seleccionats fins en un 50% del pressupost, generaran, segons la Conselleria, un volum d'inversió global de 198 milions gràcies a les aportacions dels respectius ajuntaments.

En les quatre convocatòries de la llei de millora de barris -que van començar el desembre del 2004- el Govern català ha concedit ajudes a 70 projectes amb una inversió total generada que ascendirà a uns 800 milions.

Els criteris per determinar les àrees que poden beneficiar-se de les ajudes tenen en compte si pateixen dèficits en equipaments, si presenten problemes demogràfics o si tenen dificultats en el desenvolupament econòmic.

Per aquesta raó, la Generalitat ha assegurat que valora que els projectes "incloguin millores de l'espai públic, la rehabilitació dels elements col·lectius dels edificis, la provisió d'equipaments, la supressió de barreres arquitectòniques o de programes de millora econòmica, entre d'altres.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.