directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Prop de 30.000 assistents clouen una de les edicions més multitudinàries de l'Acampada Jove

Les JERC qualifiquen 'd'èxit rotund' el festival i avancen que repetiran emplaçament per l'any vinent

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

'Èxit rotund', així han qualificat els organitzadors de la setzena Acampada Jove en fer balanç després de concloure-la dissabte a la nit amb els darrers concerts. Segons les JERC, responsables de l'esdeveniment, asseguren que amb aquesta edició celebrada a Montblanc 's'ha consolidat com el festival políticomusial de referència als Països Catalans'. Durant tot el cap de setmana s'han aplegat 'més de 27.000 joves' i ha superat les expectatives dels organitzadors, tal i com ells mateixos expliquen. El director de l'Acampada Jove, Gerard Gómez, l'ha valorat com 'una de les millors dels últims anys' i ha considerat que 'ha fet un salt tant per l'afluència de públic, com per l'oferta musical i cultural'.

Comparteix
   


Etiquetes
De la mateixa manera, Gómez ha destacat en el seu balanç que, 'més que mai el festival ha sabut combinar lluita i reivindicació amb música i festa, cosa que converteix l'Acampada en una proposta diferent a la resta d'ofertes, i que va més enllà d'un simple festival d'estiu'. Lax'n'busto i Brams van ser els encarregats de tancar el cap de setmana amb els seus concerts la nit de dissabte a diumenge. Brams, a més, retornaven a l'Acampada després del seu comiat el 2005. La vetllada l'ha van completar els Dr. Calypso, Dept, els italians Modena City Ramblers, i la Balkatalan Experience que va finalitzar les actuacions.

Al llarg dels tres dies d'Acampada Jove, han passat per l'escenari principal grups com Els Pets, La Pegatina, Strombers, La Gossa Sorda, Dr. Ring Ding, Bongo Botrako, The Locos i Xeic. També han actuat Els Catarres, N'crisi i Katarrama a l'escenari de la Plaça. A més, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, juntament amb el portaveu de les JERC i director de l'Acampada Jove, Gerard Gómez, i el portaveu de Bildu, Pello Urizar, van protagonitzar l'acte polític central del festival.

Aquesta és la setzena edició del festival, la tercera consecutiva a Montblanc. Abans, l'Acampada va celebrar-se 9 anys a Arbúcies, i 4 anys més a Sant Celoni. Des de les JERC han assegurat que l'any vinent, 'amb molta probabilitat, el festival repetirà a Montblanc'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
18 de juliol de 2011, 13.26 h

Malgrat tot,felicitats,treballant fins la victoria final..............................


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa bcn
18 de juliol de 2011, 11.30 h

Amb que et bases tallaf... hi vas anar? escriu a poc a poc i s'entendrà el teu comentari que, per no saber no saps ni escriure, com pots fer entendre que és veritat el que dius ? , no és una trobada és una acampada i ja fa anys que es fa. M'agrada que hi hagi joves que onegin l'estelada i gaudeixin d'un esperit comú, no ho pot dir tothom. Ben fet nois!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1 Assumpta Tallaferro
18 de juliol de 2011, 11.06 h

Feu el favvor de nodir mentides sobre l'assistència a de joves a la trobada.
I deixeu de enredar més al jovent amb ideologies falses sobre independentisme, que tots sabeu que això és el que emnys interessa al partit d'ERC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.