directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Un total de 582 socorristes de la Creu Roja vetllaran per la seguretat dels banyistes a les platges

L'any 2006 van realitzar 456 salvaments i van atendre 44.205 picades de medusa

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Creu Roja ja ha posat en funcionament el nou dispositiu de prevenció, salvament i socors per a la temporada de platges 2007, format per un total de 582 socorristes -un menys que l'any passat- que s'encarreguen de vetllar per la seguretat dels banyistes a la majoria del litoral català. Durant la temporada de platges de l'any passat, la Creu Roja va realitzar un total de 44.205 assistències per picades de medusa, 456 rescats i salvaments, 793 evacuacions i va fer gairebé 34.000 recomanacions als banyistes per tal de prevenir possibles accidents a la platja.
socorristes creu roja
Comparteix
   


Etiquetes
Està previst que la Creu Roja doni cobertura sanitària a un total de 128 platges, de les quals 36 són de la demarcació de Girona (amb 157 socorristes), 55 de Barcelona (286 socorristes) i 37 de Tarragona (139 socorristes). Pel que fa als recursos materials, la Creu Roja disposa de 42 ambulàncies i vehicles de coordinació, 34 embarcacions semirígides petites, quinze de grans i sis motos aquàtiques, entre d'altres.

En aquest sentit, una de les prioritats de la Creu Roja és 'fer prendre consciència al usuaris de les platges sobre la importància de gaudir d'un bany segur'. Així, enguany es tornaran a promoure campanyes de sensibilització i educació ciutadana envers el bon ús de les platges.

Com ja es va fer l'estiu del 2006, també aquest any la Creu Roja publica l'estat de les platges a Internet per facilitar la consulta del color de les banderes a les diferents platges i saber-ne les causes. Aquesta informació s'actualitza periòdicament al llarg del dia.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.