directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 07:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Portabella es compromet a acompanyar una consulta independentista a Barcelona

L'haurien de promoure un conjunt d'entitats · Creu que el moment actual demana 'ser valents'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Fins ara no s'havia plantejat però l'efecte multiplicador de les consultes independentistes arran de la d'Arenys de Munt podria arribar a la ciutat de Barcelona. En cas que així ho faci, el president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament, Jordi Portabella, s'ha compromés no tan sols a donar suport sinó també a actuar per fer arribar la consulta a l'Ajuntament i intentar que es faci en el marc 'més potent possible'. Pel republicà, hauria de ser un conjunt d'entitats qui impulsés una consulta a Barcelona però ha assegurat que el moment actual demana 'ser valents' i ha instat a 'no continuar esperant' un Estat espanyol al qual 'li costa arribar' a un moment on es puguin convocar referèndums.

Comparteix
   

Portabella ha fet aquestes declaracions en un dinar amb periodistes on ha recordat que ERC ja ha estat la impulsora de la consulta sobre la reforma de la Diagonal de Barcelona i les curses de braus.

ERC impulsarà consultes


ERC ha incorporat les consultes independentistes com una de les seves línies d'actuació a nivell local. Els republicans van assegurar que promourien mocions de suport a la consulta als 585 municipis on tenen representació i, de fet, aquest dimecres a la tarda es reuneix el consell municipal ampliat del partit per tal de començar a preparar l'estratègia d'actuació en aquesta qüestió. Dissabte vinent s'ha convocat tots els càrrecs electes locals per tal de coordinar-los per escampar les consultes independentistes arreu dels Països Catalans. Com ja ha avançat directe!cat el més probable és que les consultes se celebrin en onades -i no el mateix dia com s'havia apuntat inicialment- per tal que s'hi puguin sumar el màxim de municipis.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
17 de setembre de 2009, 10.53 h

Sobran politicos y faltan profesionale eficaces para sacarnos de éte 20% de paro, y dejar de matar el tiempo en tonterias.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de setembre de 2009, 09.16 h

Fer una consulta independentista a Barcelona seria un suïcidi. De totes les persones que hi viuen només un petit percentatge son independentistes. Desgraciadament crec que si es fes, el resultat seria negatiu i no vull pensar com es comportaria la premsa espanyola al dia següent.



Ara, potser m'equivoco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
16 de setembre de 2009, 19.41 h

Totalment d´acord amb Portabella, necessitem polítics valents i compromesos, no vividors ni llepaculs del amo per tal de viure com a reitons sense fotre ni brot.Si no són capaços de fer quelcom pel seus país hem de canviar de polítics.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.