directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camps es fa enrere i no es declararà culpable pel cas dels vestits, de moment

Fins ara, dos exalts càrrecs del PP valencià han acceptat la pena per evitar el judici

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Malgrat els rumors que apuntaven que el president del País Valencià, Francisco Camps, podria declarar-se culpable pel cas dels vestits i evitar asseure's al banc dels acusats, aquest dimecres al matí i el pas pels jutjats de l'exvicepresident de la Generalitat valenciana, Víctor Campos, i l'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret. per declarar-se culpables i acceptar la pena més alta per evitar el judici, finalment el president valencià s'ha fet enrere i ha decidit no presentar-se, per ara, al Tribunal per acceptar la seva culpabilitat.

Comparteix
   


Etiquetes
Tot i que diferents fonts havien confirmat que el president s'estava desplaçant fins al TSPV i fins i tot s'ha endarrerit deu minuts l'horari de tancament, previst per a dos quarts de tres, finalment ha comunicat que no es presentaria. Camps té de termini fins la data del judici per fer efectiva la conformitat de la pena i declarar-se culpable. En qualsevol cas, Camps no podria acceptar la pena fins aquest dijous a partir de les vuit del matí, quan el TSJPV torna a obrir les portes.

Fins ara, l'exvicepresident del govern valencià, Víctor Campos, i l'excap de gabinet de la conselleria de Turisme, Rafael Betoret, ja han signat l'acceptació de la pena, mentre que no es tenen notícies del diputat i exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Joan fletxa Palamós.
20 de juliol de 2011, 18.40 h

Doncs no acabarà en foc d'encenalls perquè fa una estona ha dimitit.Si tingués un xic de dignitat, després de cumplir un temps de presó que s'ha guanya a pols, s'hauria d'autodesterrar a un desert d'Àfrica. No tindrem la sort que Duran Lladre faci lo mateig pel cas Pallerols que te pendent, tot i que altres martingales ja han estat jutjades i penades en altres casos de corrupció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
F. Ibló fletxa PPCC !!*!!
20 de juliol de 2011, 17.12 h

Digues que sí, Francisco: una dotzena de vestits de seda natural (o no?) bé valen una missa. Enveja que et tenim la gent honrada!!! A més, de ben segur que trobaràs la manera d'eludir LA INSUBOLNABRE ASMINISTRASIONG DE GUSTISIA DE NUETTRO ETTAO DE DERESCHO, i tot acabarà en foc d'encenalls.

Que encara hi ha classes, nanos!! ;-)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.