directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 01:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Palau Robert inaugura un cicle de concerts nocturns amb músics mediterranis

Hi haurà actuacions de la Mediterrània, l'Orient Pròxim i el nord d'Àfrica al jardi del Palau

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Palau Robert inicia un cicle de concerts que, fins al pròxim 26 de juliol, portarà als seus jardins un total de cinc actuacions musicals i la projecció d'una pel·lícula. El grup Manel Camp Jazz Quartet serà l'encarregat d'inaugurar avui dijous al vespre el cicle 'Les nits d'estiu al jardí del Palau Robert 2007'. Hi haurà actuacions procedents de la Mediterrània, del Pròxim Orient i del nord d'Àfrica.

Comparteix
   


Etiquetes
El programa d'actes de Les nits d'estiu al jardí del Palau Robert inclou un total de cinc audicions musicals i, com és tradicional, com a cloenda es projectarà una pel·lícula a l'aire lliure. En aquesta ocasió s'ha escollit Tatuaje, un film dirigit per Bigas Luna i basat en la novel·la homònima de Manuel Vázquez Montalbán.

Enguany tots els músics que participen en el cicle són procedents de la Mediterrània: Manel Camp Jazz Quartet, Daniel Cros i Maracandente, Josep Tero, Orquestra Àrab de Barcelona i Sinouj. Al llarg dels concerts es podrà escoltar ritmes afrollatins com ara el 'guaguancó', el 'danzón', el bolero o el merengue, entre d'altres, en el concert 'Aire de mar' que oferirà Daniel Cros i Maracandente.

També s'hi presentarà el nou disc de Josep Tero, D'amor i de frontera, que recull textos, antics i nous, de Grècia i Catalunya, i poemes d'amor de Miquel Martí Pol, Carles Duarte i Carles Fages de Climent. L'Orquestra Àrab de Barcelona, per la seva banda, oferirà un repertori de melodies i cançons del Pròxim Orient i del nord d'Àfrica, i el grup Sinouj mostrarà un tipus de música basada en una fusió entre el jazz i les diferents tradicions musicals del Magrib i d'Orient.

L'organització de 'Les nits d'estiu' al Palau Robert compta amb la col·laboració de l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), i de L'Agència Catalana de Notícies (ACN) i ANSAmed. L'entrada a tots els concerts del cicle és gratuïta, tot i que el públic que ho podrà fer una aportació voluntària que es destinarà íntegrament a UNICEF, l'òrgan de les Nacions Unides que té com a objectiu protegir els drets de la infància a tot el món.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.