directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els 'indignats' tornen a sortir al carrer i aquest dijous al matí pretenen tallar dos dels accessos principals a Barcelona

Més d'un miler de persones es manifesten a Barcelona · Els Mossos els aturen a les portes de la Ciutadella

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Més d'un miler d''indignats' procedents de 23 assemblees de barris i pobles de l'àmbit metropolità han començat la marxa pels carrers de Barcelona a la plaça de Catalunya. La marxa ha passat per la Borsa de Barcelona, per després dirigir-se a Foment del Treball, a la Via Laietana. A continuació, els 'indignats' s'han dirigit cap a les portes del Parlament de Catalunya, però una brigada mòbil dels Mossos d'Esquadra ha aturat la manifestació a les portes del Parc de la Ciutadella. Els Mossos han advertit als manifestants a través de la megafonia que la manifestació no estava comunicada, a l'alçada del carrer del Marquès de l'Argentera, i que per tant, no tenien l'autorització per continuar. 'Manifestació no comunicada. No poden prosseguir la marxa', resava el missatge de la policia. Acte seguit, els 'indignats' han decidit en assemblea tallar per aquest dijous al matí a primera hora dos dels accessos principals a Barcelona.

Comparteix
   


Etiquetes
El col·lectiu dels 'indignats' ha decidit aquest dimecres al vespre en assemblea fer dos talls de trànsit a dos dels principals accessos de Barcelona aquest dijous a primera hora del matí. En concret, han acordat fer aquestes accions a l'avinguda Diagonal i a l'avinguda Meridiana a dos quarts de vuit del matí. Posteriorment, es concentraran a les deu del matí als Jardinets de Gràcia per iniciar una marxa fins a l'Hospital del Mar, on es preveu que s'acabi l'acció. La decisió s'ha pres en una assemblea que s'ha celebrat aquest dimecres al vespre davant de l'Estació de França, just on un cordó dels Mossos d'Esquadra ha aturat la manifestació que havia començat a la plaça de Catalunya. No s'han registrat incidents. L'assemblea, que ha durat prop de dues hores, s'ha celebrat a escassos metres del cordó policial que els Mossos d'Esquadra han muntat a l'alçada de l'Estació de França de l'avinguda Marquès de l'Argentera de Barcelona, on no s'han registrat incidents. Ha estat en aquest punt que la policia catalana ha aturat la manifestació que havia començat cap a les set de la tarda a la plaça de Catalunya i que ha comptat amb una participació d'unes 6.000 persones, segons la policia. El motiu de la manifestació ha estat protestar per les 'retallades' dels pressupostos de la Generalitat, que s'han aprovat aquest dimecres al Parlament.

En aquest punt, els 'indignats' han iniciat una assemblea on han participat unes 2.000 persones, ja que una part dels manifestants han preferit marxar. Altres ho han anat fent al llarg de l'assemblea, que tenia com un dels seus principals punts acordar les accions per a l'endemà.

S'han plantejat diferents propostes i finalment ha prosperat fer dos talls de trànsit a dos dels principals accessos a Barcelona, les avingudes Diagonal i Meridiana, a dos quarts de vuit del matí. Una proposta inicial plantejava talls en cinc punts, però finalment s'ha acordat fer-ho a aquests dos i s'ha citat els 'indignats' a aquesta hora a les parades de metro de Zona Universitària i de Trinitat Nova.

També s'ha acordat concentrar-se a partir de les deu del matí als Jardinets de Gràcia per iniciar una marxa fins a l'Hospital del Mar, on preveuen arribar cap al migdia.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
20 de juliol de 2011, 22.34 h

Que crein un partit polític o que s'adhereixin a algun dels existents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.