directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 11:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, substituirà Francisco Camps a la presidència de la Generalitat Valenciana

Poques hores després d'anunciar la seva dimissió en 'sacrifici' per Rajoy, Camps ha fet públic el relleu · Fabra també assumeix la presidència del PP al País Valencià

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El ja expresident del govern valencià, Francisco Camps, ha proposat aquest dimecres al vespre, poques hores després d'haver dimitit, l'actual alcalde de Castelló, Alberto Fabra, com a nou president de la Generalitat Valenciana. Fabra, que no té cap relació familiar amb l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, també ha estat proposat per dirigir el PP valencià en substitució de Camps, que de retruc també abandona la presidència dels populars. La formació ha celebrat aquest dimecres una junta directiva regional d'urgència en la qual Camps ha proposat el seu substitut arran d'haver dimitit pel cas dels vestits, del qual se n'ha declarat innocent. En acabar, Alberto Fabra ha comparegut davant dels mitjans, on ha agraït Francisco Camps que hagi pensat en ell i ha confirmat que continuarà treballant amb el mateix equip de govern i amb el mateix grup parlamentari.
La junta directiva regional del PP valencià, celebrada aquest dimecres d'urgència per la dimissió de Francisco Camps, ha ratificat l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, com la persona escollida per dirigir el partit i per ser proposat a la presidència de la Generalitat Valenciana.

Fabra s'ha adreçat als mitjans en la seva primera compareixença pública per confirmar que havia estat proposat i que assumia la responsabilitat. En el seu primer discurs, Fabra ha agraït Francisco Camps la seva feina de situar el PP amb el major nombre de diputats a les Corts Valencianes en la seva història i ha dit que amb el seu gest 'ha sortir enfortit'.

El successor de Camps ha dit que tenia la voluntat de continuar treballant amb el mateix equip de govern i amb el mateix grup parlamentari que el PP té a les Corts Valencianes i ha fixat com una de les seues màximes prioritats la sortida de la crisi econòmica.

Fabra ha dit que aquest dimecres ha estat un dia 'complicat i difícil a nivell polític i personal' i una situació 'complexa i que a tots ens omple de dol'. El nou president valencià ha dit que Camps és 'un gran president i un gran amic' i ha apel·lat a assumir la nova situació amb 'compromís i responsabilitat'.

'És un dia trist però de renovat compromís i responsabilitat' ha dit Fabra, que ha agraït el suport de la junta directiva regional del PP per ser el seu president i el president de la Generalitat Valenciana.

Després d'agrair de nou el treball de Camps al llarg de 30 anys de militància, Alberto Fabra ha dit que calia treballar dur per sortir de la crisi i ha confirmat que pensava treballar amb el mateix equip de govern.

Fabra també ha dit que la decisió de dimitir i designar-lo successor ha estat presa per Camps i que el PP ha respectat 'amb molt de dolor'. El candidat a president de la Generalitat Valenciana ha dit que els ha transmès 'que continuem treballant tots plegats i amb molt d'esforç'.

En aquest sentit, Fabra ha avançat que el grup parlamentari popular mirarà d'agilitzar la investidura i la presa de possessió el més aviat possible per començar a treballar com a nou president de la Generalitat Valenciana.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
21 de juliol de 2011, 19.21 h

S´ha de ser imbecil per perdre la feina per uns vestits, hahhahhahaha


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
apendrepelsac TU, fletxa UNIONISTA i CONVERGENT amb ESPANYA de L'ESTARTIT
21 de juliol de 2011, 18.40 h

#5 VOTA als que et passen almoina. VOTA als MILLORS del nou tripartit CDC-PP-UDC..!! vota al TRIPARTIT UNIONISTA, CONVERGENT i PPSOE amb Espanya...son els teus.!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
21 de juliol de 2011, 15.43 h

Aquest Fabra, no te res a veure amb el xoriço president de la diputació de Castelló, encara que tinguin el mateix cognom, és més el Fabra alcalde de Castelló i ara president de la Generalitat valenciana es va opossar al tancament de TV3 al P. Valencià.

Ara caldrà veure qué fa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Francesc fletxa Sant Pol de Mar
21 de juliol de 2011, 13.00 h

els dos imbecils de la foto son fastigossssssssos


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Kefes fletxa Sitges
21 de juliol de 2011, 12.26 h

Des de un altre punt de vista:
Estem instalats en un sistema que permet l’expoli del Regne de València per part dels castellans.
Hauria de ser normal que qui puga se n’enpleni les butxaques.
Així, alguna riquesa queda a propet de casa (,de fet a les butxaques d’alguns conciutadans i no a la caixa forta de la Cibeles).
No deixa de ser un altre manera de sabotejar el sistema. molt llaminera per cert.
- Tu diguem FranciscO, que dels doblers me n'encarregue jO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Marc fletxa Tortosa
21 de juliol de 2011, 10.02 h

Caldria analitzar profuncament que somiava el senyor Camps. En els somnis hi ha les respostes. Segurament estava envoltat de molts embotits i xorissos que li parlaven molt fluixet a cau d'orella i li deien de fer coses dolentes. http://vaderiure.blogspot.com/2011/07/la-mare-que-va-parir-en-freud.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
F.Otetes fletxa PPCC !!*!!
21 de juliol de 2011, 10.01 h

O ! O ! massa O, dient-se Camps l'un i Fabra l'altre, per què això de FrancIscO i AlbertO ? Aquestes O representen potser com els hi queda la boqueta quan acaben de satisfer el Big Boss Rajolí ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.