directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 20:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consultes independentistes doble fletxa

Trias proposa preguntar per la independència de Catalunya a l'enquesta trimestral de Barcelona

Creu que només poden trobar-ho malament 'els antidemòcrates'

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de mostrar-se prudent i explicar a directe!cat que és partidari de fer una consulta independentista a Barcelona només si és 'per guanyar-la' i perquè hi participi molta gent, ara el president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha proposat a l'Ajuntament de Barcelona que utilitzi el baròmetre trimestral per preguntar als barcelonins si volen la independència de Catalunya. 'Fer-ho no seria cap desgavell', ha desafiat. Per a Trias 'conèixer el què opina lliurement la gent d'una ciutat mai pot ser dolent'. Només 'els antidemòcrates trobarien malament saber què pensa la gent', ha assegurat.
xavier trias
Comparteix
   

A Xavier Trias li sembla 'ridícul' que es defensi la conveniència de fer consultes 'sobre la ruta del tramvia' i ara 'es digui que no es pot consultar segons què a la ciutadania'. 'Clar que és bo que es consulti'.

Trias a continuació ha demanat a l'Ajuntament que utilitzi els estudis que fa per conèixer l'opinió dels barcelonins, à través del baròmetre trimestral, per preguntar-los també si volen o no la independència de Catalunya. 'No seria cap desgavell fer-ho'. Saber què opina la gent d'una ciutat 'mai pot ser dolent'. Només poden trobar-ho malament 'els antidemócràtes'.

El líder de CiU al consistori ha matisat, però, que la ciutadania té uns problemes 'que no són aquesta consulta'. Ara bé, si és la societat civil qui promou aquesta consulta, 'jo la defensaré', ha explicat. 'No es pot negar aquesta llibertat a la societat', cal respectar-la i que pugui fer 'el que vulgui', ha sentenciat.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
19 de setembre de 2009, 13.38 h

Lo mrjor que puede hacer Trias es callarse su partido es de la misma camada que MILLET.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
18 de setembre de 2009, 22.34 h

però si us plau això que és? i les urnes que les posin a Ca l´Antoniu i a les perruqueries La tropa que sobra lloc... Els referendums o consultes són legals i es faran en seu oficial!!! i a qui no li agradi que s´atreveixi a prohibir la democràcia!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Viktor fletxa Barcelona
18 de setembre de 2009, 21.50 h

Crec que és massa aviat per promoure un referèndum (consulta) a la ciutat de Barcelona. Malgrat ésser una ciutat on hi ha molts independentistes, encara som minoria (especialment si l'únic partit independentista no es dedica a fer pedagogia sobre aquest tema). Volem desmoralitzar-nos de cop? Abans de llançar-nos al buit caldria que els nostres polítics (alguns) apostessin fermament per la independència i hi treballessin fermament. És així com aconseguiríem el suport necessari per guany... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
dalbert fletxa Barcelona
18 de setembre de 2009, 19.09 h

En el cas improbable de que es fagi servir el baròmetre de consulta, de segur que els responsables de contabilitzar els votos faran trampes. Ja sabem com van aquestes coses i també de quina manera podrida i pèrfida aactuen els sociates. Jo no m'en fiaria gens ni mica, es millor no fer-la d'aquesta manera.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Llaneras fletxa Barcelona
18 de setembre de 2009, 18.49 h

Haig de reconèixer que fa molt temps que no voto pels convergents, però aquest home m'agrada. M'agrada també que digués que voldria una Catalunya independent. Quan veig l'actitud descarada dels socialistes a BCN em fan ganes de votar aquest Trias. Potser sí que cal recolzar un canvi a Barcelona.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.