directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

El Govern té l''esperança' de resoldre la situació de TV3 al País Valencià en els 'pròxims mesos'

Homs diu que qualsevol declaració des del govern valencià en la línia de defensar la reciprocitat 'serà molt ben rebuda'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que qualsevol declaració provinent del govern valencià en la línia de defensar la reciprocitat entre TV3 i Canal 9 'serà molt ben rebuda'. Homs ha contestat així les paraules del futur president valencià, Alberto Fabra, en què s'ha mostrat disposat a acabar amb les 'batalletes' per les emissions de TV3 arribant a un acord amb el Govern. Homs ha declarat que la situació actual en un món globalitzat 'no tenia cap sentit' i que Catalunya té una canal 'a disposició' de Canal 9, en aquests moments amb la senyal reservada. El portaveu ha afirmat hi ha 'l'esperança' de resoldre la situació i arribar a la reciprocitat en els 'pròxims mesos'.
tv3, valència, manifestació
Comparteix
   


Etiquetes
El futur president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha apostat aquest divendres al matí per acabar amb les 'batalletes' per les emissions de TV3 arribant a un acord de la reciprocitat. 'Jo vull que es vegi aquí TV3 i que a Catalunya es vegi Canal9 però amb el mateix nombre de canals que pugui tenir Catalunya', ha puntualitzat.

El fins ara alcalde de Castelló ha avançat que demanarà un nou múltiplex a Foment i ha assegurat que 'si ens tracta igual que a Catalunya, aquí es veurà TV3 i a Catalunya, Canal9 perquè intentaré arribar a un acord amb el president de Catalunya'. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
mario fletxa bcn
24 de juliol de 2011, 21.04 h

Mireu, si no volen veure TV3 ells s'ho perden, i em sap greu per els valencianistes que pateixen aquesta agressió constant , això vol dir molt en contra de qualsevol president de govern, i per descomptat del govern central que va rebre la recollida de firmes per la TV sense fronteres i no va fer cap pas, si ho hagués fet ja estaria resolt.
No em crec la mala gent del PP, a les illes ja està pactada pel govern anterior, ja es veurà que farà el del PP, són neofatxes i ja se sap..


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 de juliol de 2011, 11.19 h

Pel que diu, al País Valencià només rebrien TV3 a canvi de Canal 9, llavors també s'hauria de negociar que a canvi del Canal 33 es rebés al Principat el canal Punt 2, és la lógica del canvi de cromos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
23 de juliol de 2011, 12.00 h

estic d'acord en que poguem tots els catalans i catalanes veure tots els canals en català dels Països Catalans. Podriem pactar amb Perpinyà i les illes!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.